Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

 

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

18-vuotiaat Toivanen ja Ikonen lukeutuvat viime kaudella liigatasolle murtautuneiden nuorten pelaajien joukkoon. Molemmat kuuluvat syksyllä EM-jatkokarsintapaikkansa varmistaneeseen U19-maajoukkueeseen. Toivanen on toiminut kyseisessä ikäluokassa myös joukkueensa kapteenina.

Juniorivuosinaan kasvattavaseuraansa Rajamäen Kehitystä ja VJS:ää edustanut Toivanen teki ensiesiintymisensä Naisten Liigassa viime kauden avauskierroksella Ilvestä vastaan. Debyyttinsä jälkeen Toivanen ei luopunut paikastaan, vaan hän kuului vasempana puolustajana koko kauden ajan Punamustien luottopelaajiin. Toivanen osallistuu aktiivisesti myös hyökkäyspeliin, mistä viime kauden kolme liigamaalia ovat hyvä osoitus.

Järvenpääläinen Ikonen on edustanut aikaisemmin kasvattajaseuraansa JäPSiä sekä viime kausien ajan PK-35 Vantaan yhteistyöseuraa VJS:ää. Ikonen nousi Punamustien ryhmään jo vuosi sitten, mutta polvivamma piti hänet sivussa kesään asti. Kuntouduttuaan Ikonen pääsi vihdoin debytoimaan pääsarjatasolla ja onnistui myös maalinteossa niin Naisten Liigassa kuin Mestarien liigan karsintaturnauksessa.

Ensi kaudella uusia kehitysaskeleita

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen oli tyytyväinen kahden nuoren pelaajan jatkosopimuksiin. Hän uskoo molempien olevan myös tulevalla kaudella tärkeässä roolissa.

– Ronjalle viime kausi oli vielä hyvin pitkälle kuntoutumista syksyllä 2015 tulleesta polvivammasta. Ronja osoitti kuitenkin kesän ja syksyn aikana kuuluvansa liigatasolla ja pääsi jo heiluttamaan myös maaliverkkoa. Tulevaan kauteen hän lähtee aivan erilaisista lähtökohdista, joten on hienoa nähdä miten pitkälle hän pääsee ensi kauden aikana.

– Roosa on todella nykyaikainen puolustaja, joka pystyy tukemaan hyvin hyökkäyksiä. Vahvana, nopeana ja rohkeana pelaajana hän pärjää hyvin 1v1-tilanteissa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Lisäksi hän tuo vasenjalkaisena pelaajana mahdollisuuksia kehittää joukkueen keskityspelaamista, Väisänen kertoi.

Toivanen nousi jo kaudella 2015 mukaan Punamustien harjoitusrinkiin. Hänen mukaansa päätös tutussa ympäristössä jatkamisesta syntyi helposti.

– Kirjoitin mielelläni jatkosopimuksen ja odotan innolla ensi kautta tämän joukkueen kanssa, Toivanen sanoi.

Ikonen pääsi loppukauden aikana totuttelemaan liigapelien vauhtiin, mutta nyt hän pääsee valmistautumaan kauteen täysipainoisesti.

– Fiilikset ovat nyt tosi hyvät. Viime kausi oli vähän rikkonainen, sillä pääsin pitkän loukkaantumisen jälkeen vasta kesäkuussa mukaan. Pääsin kuitenkin ihan hyvin peleihin ja siihen tempoon mukaan – ja sain tehtyä sen yhden maalin!

– Uskon pystyväni vielä kehittämään itseäni. Odotan uutta kautta innolla, jotta pääsen näyttämään, miten olen kehittynyt talven aikana, Ikonen totesi.

Lähde: pk35vantaa.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2016 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRonias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää