Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin. 19-vuotias Katashira paukutti Kolmosessa yhteensä 19 osumaa. Mies siirtyy PK-35:n riveihin innokkain mielin.

- On todella hyvät fiilikset, kun saimme sopimuksen valmiiksi! Meillä on pre-season lähdössä käyntiin ja kiva lähtee tekemään töitä jengin kanssa.

Ruandassa syntynyt Katashira debytoi VJS:n paidassa Kolmosessa kaudella 2018 ja hän pelasikin jo seuraavana vuonna 17 ottelua Kakkosessa. Läpimurto miesten peleihin tapahtui viime kaudella, kun 14 Kolmosen ottelussa syntyi 19 maalia. Katashiran kauden tähtihetkinä mainittakoon kesäkuussa Vantaan derbyssä KoiPSia vastaan tehty hattutemppu ja viimeisellä kierroksella Nopsan verkkoon isketyt neljä osumaa.

- Oli se erittäin onnistunut kausi meidän koko joukkueelta ja onnistuin itsekin hyvin. Pääsin käyttämään omia vahvuuksiani hyvin, iskin maaleja ja autoin joukkuetta voittamaan matseja. Joukkueena onnistuimme myös nousutavoitteessamme.

Vaasan Palloseurassa jalkapallon aloittanut Katashira kuvailee seuraavasti omia vahvuuksiaan.

- Mä koen olevani nopea ja lisäksi aika vahva pelaaja. Olen aika monipuolinen hyökkäyspäänpelaaja ja pystyn pelaamaan monessa eri roolissa. Pystyn parhaiten hyödyntämään vahvuuksiani kuitenkin hyökkäyssuuntaan.

Katashira näkee siirron PK:n riveihin hänen kehityksensä seuraavana askeleena.

- Haluan päästä eteenpäin ja aina ammattilaiseksi asti. Sen takia koen, että PK-35 oli tässä vaiheessa uraani hyvä askel.

Nuori mies näkee PK-35:n tulevan kauden joukkueen vahvana.

- Meillä näyttää olevan hyvä jengi täällä. Totta kai mun pitää vielä kauemmin olla joukkueen mukana, että paremmin pääsee tähän sisään. Meillä tulee varmasti kova kilpailutilanne pelipaikoista, mutta haen kyllä sitä avauskokoonpanon paikkaa täältä korkeammaltakin tasolta.

Katashira on pelannut urallaan Kakkosta ja Kolmosta, joten uusi haaste Ykkösessä on hänelle sillä tavoin hieman arvoitus.

- En oikein tiedä, mitä odottaa. Totta kai, vastassa olevat pelaajat ovat varmasti kovempia ja samalla myös pelintaso on korkeampi.

Päävalmentaja Kim Raimi on tyytyväinen Katashiran sopimuksen varmistumisen jälkeen ja hän odottaa paljon nuorukaiselta tulevalla kaudella.

- Olemme seuranneet Charlesin edesottamuksia tarkemmin nyt kaksi vuotta ja hienoa että Charles lopulta valitsi vaihtoehdoistaan PK-35:n. Hän oli viime kaudella Kolmosen ehdottomasti parhaita hyökkääviä pelaajia, jonka tietyt ominaisuudet ovat tarpeeksi hyviä myös Ykköseen. Charles oli VJS:n hyökkäyspelin tai oikeastaan koko pelin ehdoton sielu yhdessä kokeneemman Vili Lankisen kanssa.

- Me emme voi olettaa, että hän on saman tien valmis pelaaja, mutta näemme hänessä paljon samanlaisia elementtejä kun muuan Jonathan Muzingassa. Pelaajatyyppeinä he ovat hieman erilaisia, mutta tiettyjä yhtäläisyyksiä löytyy ja odotukset Charlesin kanssa työskentelemiseen ovat ehdottomasti positiivisella tavalla odottavat. Charles on varsin räjähtävä ja todella yllätysvalmis pelaaja, joka pystyy operoimaan tarvittaessa jopa laitapuolustajana. Ensisijaisesti Charles on kuitenkin hankittu yläkolmannekselle ja mikäli pystymme vahvistamaan hänen muutamia ominaisuuksiaan, uskon että kaikki on mahdollista jo tulevalla kaudella. Hän ajaa maalille röyhkeästi ja on ehdoton uhka boksin sisällä.

Charlesin sopimus kattaa kauden 2021 ja hän on PK-35:n 20:s sopimuspelaaja tulevalle kaudelle.

Lähde: pk-35.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Uuden sarjakauden käynnistymisen ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta joukkueen vahvistaminen jatkuu. PK-35 Vantaa on solminut Vera Saastamoisen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää