Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

16-vuotias Sevenius on ottanut ensiaskeleensa jalkapallon parissa kotipaikkansa Rajamäen Kehityksen riveissä. Sieltä matka jatkui naapuriin Nurmijärven Jalkapalloseuraan ja viime syksynä lopulta Myyrmäkeen PK-35 Vantaan riveihin. Sevenius kuuluu myös Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueryhmään.

Sevenius on pelannut heti ensimmäisellä pääsarjakaudellaan PK-35 Vantaan kaikissa 13 liigaottelussa. Uransa ensimmäisen liigamaalin hyökkääjä viimeisteli heti kolmannella kierroksella vierasottelussa FC Honkaa vastaan. Tähän mennessä osumia on syntynyt yhteensä kolme.

Seveniuksen mukaan ensimmäinen liigakausi Punamustien mukana on ollut opettavainen. Hän uskoo, että tänä vuonna saatu oppi tarjoaa hyvän alustan seuraaville kehitysaskeleille.

– Hyvät fiilikset. joukkue on tullut tutuksi ja olen oppinut paljon pelitavastamme. Olen tällä kaudella saanut tärkeää pelikokemusta ja päässyt joukkueeseen hyvin sisään. Tulevalla kaudella pystyn varmasti keskittymään yhä enemmän vain pelaamiseen ja sitä kautta saamaan itsestäni pelaajana enemmän irti, Sevenius sanoi.

– Nyt kun joukkue ja liiga ovat tulleet tutuiksi, odotan itseltäni tulevalla kaudella rohkeutta ottaa vastuuta ja ratkaista. Toivon, että pystyn antamaan enemmän itsestäni joukkueelle. Joukkueena toivon, että pystyisimme taistelemaan ensi kaudella mitaleista, mikä vaatii meiltä vielä laadukkaampaa pelaamista ja kovaa panostusta harjoituksissa.

Vahva halu kehittyä

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan Sevenius on ottanut heti avauskaudellaan hienosti paikkansa joukkueessa.

– Tämä on Oonan ensimmäinen kausi liigassa, mutta hän on pystynyt jo pelaamaan täysiä pelejä ja olemaan nuoresta iästään huolimatta joukkueen kantavia voimia. Oona on rooliltaan hyökkäävä pelaaja, mutta hän pystyy tarpeen mukaan pelaamaan monipuolisesti myös eri paikoilla, mikä on nuorelle pelaajalle harvinaista. On tosi hienoa päästä jatkamaan työntekoa hänen kanssaan, Väisänen sanoi.

– Nuoresta iästään huolimatta Oona on fyysisesti todella vahva pelaaja. Lisäksi hän on hyvä viimeistelijä, jolla on ihan huippulaukaus.

Väisäsen mukaan halu oppia ja kehittyä paistaa vahvasti läpi kaikesta Seveniuksen tekemisestä. Nuoret kehittyvät pelaajat ovat koko joukkueelle tulevaa kautta ajatellen tärkeä voimavara.

– Oona lukeutuu niihin pelaajiin, jotka panostavat tähän lajiin todella paljon. Hänellä on vahva halu koko ajan kehittyä ja mennä eteenpäin. Harjoituksissakin Oona haluaa aina voittaa kaikki kaksinkamppailutilanteet. Oona pystyy omalta osaltaan vahvistamaan voittamisen kulttuuria joukkueessa, Väisänen totesi.

– Tämä kausi on ollut sekä Oonalle että joukkueelle jonkinlainen sisäänajovuosi. Ensi kaudella tavoitteemme on pelata jälleen paremmista sijoituksista. Sitä tavoiteltaessa nuorten pelaajien kehitysaskeleet nostavat koko joukkueen tasoa.

Lähde: pk35vantaa.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRonias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Uuden sarjakauden käynnistymisen ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta joukkueen vahvistaminen jatkuu. PK-35 Vantaa on solminut Vera Saastamoisen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää