Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021. ”Ronkulla” alkaa jo 11. kausi PK-35:n riveissä, kun otetaan huomioon hänen juniorivuotensa.

- Todella hyvät fiilikset sopimuksesta. En kauden jälkeen kyllä mitään muita vaihtoehtoja edes miettinyt, joten hienoa että saatiin sopimus maaliin. Kaikin puolin siistiä, että saan jatkaa omassa seurassa pelaamista myös Ykkösen tasolla.

Ronkku pelasi viime kauden aikana yhdeksässä Kakkosen ottelussa. Syyskuussa harjoituksissa tapahtuneen nivusvamman vuoksi kausi jäi kesken.

- Vähän ristiriitaiset ajatukset jäi viime kaudesta. Vastuuta tuli ihan kivasti ja pelit lähti hyvin käyntiin. Syksyllä tuli sitten oman elämäni ehkä ensimmäinen isompi loukkaantuminen ja pelit jäivät siihen. Syksy oli henkisesti aika haastavaa aikaa ja se jäi ärsyttämään aika paljonkin.

- Totta kai, kun nousu lopulta tapahtui, niin kaikki ongelmat unohtui.

Loukkaantuminen alkaa olemaan taakse jäänyttä elämää ja Ronkku on nyt viikon ajan ollut joukkueen treenivahvuudessa mukana.

- On hienoa olla taas jengin messissä toden teolla ja saanut nyt itsekin pre-seasonin käyntiin kunnolla. Nyt lähdetään tähtäämään taas siihen täyteen pelikuntoon.

Ronkku edusti PK-35:tä kausina 2017–19 Kolmosessa ja viime kausi oli 24-vuotiaalla puolustajalle ensimmäinen Kakkosessa. Nyt on edessä uusi haaste Ykkösessä.

- Vähän jännittyneet fiilikset on tulevasta. Varmasti kova haaste luvassa ja minun pitää pystyä ehdottomasti olemaan paras mahdollinen versio itsestäni kentällä, että pystyn pärjäämään.

- Joukkuetasolla haluamme voittaa. Olen mä peleissä kentällä, penkillä tai katsomossa niin kaikkeni teen, että pystymme mahdollisimman monta ottelua voittamaan.

PK-35:n puolustuspään pelipaikoille on paljon tunkua. Ronkku näkee asian todella positiivisena.

- Kova kilpailutilanne kuuluu asiaan, kun tullaan jälleen sarjatasoa ylemmäksi. Täytyy muistaa, että meillä on tälläkin kaudella hyviä jätkiä alakerrassa, joilta varmasti voin oppia lisää ja sitä kautta kehittyä. Paulin (Kuusijärvi) mukaantulo on tosi hyvä juttu ja Paten (Aaltonen) kanssa ollaan käyty jo viime kaudella paljon keskusteluja, mitä siellä kentällä kannattaisi tehdä.

Ronkku on pitkäaikaisena PK-pelaajana yksi kannattajien suosikeista. Ronkku debytoi PK:n edustusjoukkueessa vuonna 2016 ja paljon ovat asiat sen jälkeen muuttuneet.

- Pitkälle ollaan tultu tässä viimeisen noin 4–5 vuoden aikana. Kun tulin pelaamaan tähän PK-35 edustusjoukkueeseen, se tuntui joltain kaljaporukalta, jossa oli yksi valmentaja vähän ohjailemassa. Nyt meillä on monia valmentajia, laadukkaita ja tavoitteellisia pelaajia, ylipäänsä koko homma tuntuu todella ammattimaiselta. Meillä on huomattavasti taktisempaa harjoittelua ja treenien tempo on aivan eritasolla.

Lähes järjestäen, PK-35:n pelaajisto on kehunut joukkueen sisäistä ilmapiiriä. Saman tekee myös Ronkku.

- Meidän joukkuehenki on jollain tapaa edelleen samanlainen kuin silloin 4–5 vuotta sitten. Tuntuu, että meidän jengissä kaikki pelaa tälle joukkueelle ja seuralla. Täällä on erittäin kannustava, mutta samalla myös vaativa ilmapiiri. Jokainen pelaaja vaatii itseltään paljon, mutta myös kavereilta samalla mitalla.

Päävalmentaja Kim Raimi näkee Ronkun pelaamisessa paljon positiivista, mutta kehityksen jatkon kannalta myös parannettavia asioita vielä löytyy.

- Ronkku on ollut mukana joukkueessa jo Kakkoseen tapahtunutta nousua edeltävillä kausilla ja siinä mielessä hän on meille hyvin tuttu pelaaja. Ronkku tuo joukkueeseen lisää periksiantamattomuutta ja myös koppiin oikeanlaista positiivisuutta, vaikka välillä kentällä tulisieluisuus puskeekin läpi.

- Miehen vahvuudet pelaajana ovat ehdottomasti fyysisellä puolella. Ronkku on kova vääntämään kaksinkamppailuissa ja hän tykkää pelata kovaa, ajoittain sääntöjenkin rajamailla. Kakkosesta ei löytynyt juurikaan pelaajia, jotka häneltä juoksemalla olisivat karanneet. Teknis-taktisen sisällön vahvistaminen tulee olemaan keskiössä tulevalla kaudella Ronkun kehittymisen turvaamisessa.

Yacoobin sopimus kattaa kauden 2021 ja hän on joukkueen 22:n sopimuspelaaja tulevalle kaudelle.

Lähde: pk-35.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Uuden sarjakauden käynnistymisen ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta joukkueen vahvistaminen jatkuu. PK-35 Vantaa on solminut Vera Saastamoisen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää