Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

 

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla. Hyökkäyspään pelaajat Abaas Ismail ja Driton Shala ovat solmineet sopimukset PK-35 Vantaan kanssa. Lisäksi keskuspuolustaja Leo Väisänen siirtyy HJK:sta Punamustiin lainalle loppukauden ajaksi.

Hyökkääjä Ismailin sopimus ulottuu kauden 2017 loppuun saakka. Lisäksi sopimuksessa on optio yhdestä lisäkaudesta. 18-vuotias Ismail on PK-35:n oma kasvatti, joka on pelannut alkukauden PK-35/VJS:n A-poikajoukkueessa. Lisäksi Ismail on esiintynyt Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueessa.

19-vuotias Shala sen sijaan on solminut Punamustien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen, jossa on lisäksi optio kaudesta 2017. Viimeksi FC Lahtea edustanut Shala viihtyy kentällä hyökkäävissä rooleissa. Hän teki debyyttinsä Veikkausliigassa jo kaudella 2014 vain 16-vuotiaana. Ismailin tavoin myös Shala on ollut mukana alle 18-vuotiaiden maajoukkueryhmässä.

HJK:sta loppukaudeksi lainattu Väisänen on pelipaikaltaan keskuspuolustaja. 19-vuotias Väisänen ehti pelata HJK:n paidassa tällä kaudella kolmessa sarjaottelussa. Viime kaudella helsinkiläistoppari edusti Kakkosessa pelavaa Klubi 04:ää. Myös Väisänen on edustanut Suomea eri ikäluokkien poikamaajoukkueissa. Punamusta pelipaita on Väisäselle jo ennestään tuttu, sillä hän on edustanut juniorivuosinaan jonkin aikaa myös PK-35:n riveissä.

Lisäksi PK-35 Vantaa on käyttänyt nuoren Ahmed Said Ahmedin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta. Näin ollen tällä kaudella liigadebyyttinsä tehnyt Said Ahmed jatkaa Punamustien riveissä myös tulevalla kaudella.

Uusista pelaajista Ismail ja Shala ovat käytettävissä jo tänään, kun PK-35 Vantaa kohtaa vieraskentällä HJK:n. Väisänen sen sijaan ei saa pelata vielä HJK:ta vastaan, mutta hän on mukaan perjantain kotiottelussa PS Kemiä vastaan.

Lähde: PK-35


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Driton Shala

26.5.1997
Tiedot

Leo Väisänen

23.7.1997
Tiedot


Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää