Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vantaalla taas Mestarien Liigaa

 

Vantaalla taas Mestarien Liigaa


Maailman kovin naisten joukkue?

Keskiviikkona 17.00 Myyrmäessä PK-35:n haastava Olympique Lyonnais on Euroopan kovin seurajoukkue, ja vaiketa kuvitella että edes USA:n puolammattilaiset tai Japanin INAC Kobe sille pärjäisi. Niin hyvin on Lyon yhteenhitsautunut, että ei kyllä kalpene yhtään huippumaiden maajoukkueille.

Tällainen on joukkue, joka astelee Myyrmäen urheilupuiston ylänurmelle keskiviikkona 17.00. Kaksiosaisessa otteluparissa ratkaistaan paremmuus Mestarien Liigan ensimmäisellä kierroksella. Ottelu televisioidaan suorana maksukanavalla Eurosport 2.

PK-35 Vantaan keskustan avainpelaajiin kuuluva Heidi Kivelä myöntää, että kovin paljon parempia pelaajia ei tule enää uralla vastaan.

- Heillä on paljon maailmanluokan pelaajia, joilla yhteispeli kulkee. He ovat tottuneet pelaamaan isoja pelejä...ja voittamaan. Vaikka kenttä ehkä ei enää nyt kosteassa syyssäässä ole aivan samettia, niin kyllä Lyonin taito tulee esille. Mutta ehkä se hieman hidastaa vauhtia ja tuo pienen edun meille.

Samalla Kivelällä on selkeä näkemys siitä, mitä pelistä voidaan odottaa.

- Meidän tulee puolustaa todella kurinalaisesti ja kärsivällisesti odottaa omia paikkojamme. Ja ennenkaikkea tarvitsemme vaikean tehtävän edessä yleisön tuen.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Uuden sarjakauden käynnistymisen ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta joukkueen vahvistaminen jatkuu. PK-35 Vantaa on solminut Vera Saastamoisen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää