Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JIPPO vierailulle Vantaalle

 

JIPPO vierailulle Vantaalle


Lauantaina 15.9 jatkuvat Ykkösen ottelut maaottelutauon jälkeen ja Vantaalle PK:n vieraaksi tulee JIPPO Joensuusta.

PK ja JIPPO ovat kohdanneet kaksi kertaa kuluneen kauden aikana ja ensin toukokuun loppupuolella PK oli selkeästi parempi lukemin 5-1.

Toisessa kohtaamisessa, heinäkuun puolessä välissä Joensuussa, kaksikosta JIPPO oli se mikä vei ja PK vikisi lukemin 3-1.

Näin onkin ratkaisun paikka tässäkin otteluparissa, että kumpi parempi keskenäisesti ja siitähän luonnollisesti lähdetään, että kotijoukkue on se, joka vie voiton.

Panostakin otteluun vielä mahtuu, sillä vierailija tarvitsee pisteitä varmistaakseen sarjapaikan Ykkösessä kaudelle 2013 ja PK hamuaa pisteitä taistelussa sarjan toista sijaa silmälläpitäen.

Pelillisesti kotijoukkueella on ehkä helpompi lähtökohta otteluun, kun sillä on voitto alla AC Oulusta, mikä katkaisi kuin tilauksesta muutaman ottelun tappioputken ennen maaottelutaukoa. Tosin vierailijakin sai tappioputkensa poikki ennen taukoa, kun se edellisessä ottelussaan pelasi 0-0 tasurin HIFK:ta vastaan.

Tulevaan peliin PK saa sairastuvalta kapteeni Petri Oravaisen mukaan kokoonpanoon,  poissa sitten edellisen ottelun miehityksen on Pablo Gomez-Marttila, joka joutuu huilaamaan tulevan pelin kahden keltaisen kortin takia. Kortit Pablo ”lunasti” itselleen edellisessä kiihkeässä ja tunteikkaassa pelissä AC Oulua vastaan.
 
Lauantaina 15.9 kello 15:00 alkaen otetaan siis mittaa siitä, että kumpi parempi. Tulkaa ajoissa paikalle toteamaan ja luonnollisesti kannustamaan Punamusta kotijoukkue voittoon!

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRonias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää