Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 vei kärkikamppailun

 

PK-35 vei kärkikamppailun


Kärkikamppailu HJK:ta vastaan päättyi PK-35 Vantaan 3-0 voittoon. Lukemista huolimatta voitto ei kuitenkaan irronnut helpolla.

Alussa HJK sai pienen otteen ja pakotti vantaalaiset virheisiin. Vaikka pallo viihtyikin ensimmäiset parikymmentä minuuttia PK:n kenttäpuoliskolla, niin HJK ei kuitenkaan onnistunut rakentamaan vaarallisia tilanteita. Paljon taistelua käyntiin myös keskialueella, jossa käsiä käytettiin molemmin puolin melko surutta.

Puoliajan puolivälin tienoilla PK-35 alkoi saamaan hyviä nopeita hyökkäyksiä aikaan. Niinpä Eve Parikka vipelsi laidalta melkein päätyrajalle asti ja antoi kovan matalan syötön maalille. Emma Kete hiipi etutolpalle jossa hän sai jalkansa palloon ja ohjasi sen suoraan etunurkkaan. Näin PK-35 johti 1-0. Maalin jälkeen vantaalaisten keskittyminen herpaantui hetkeksi ja Marianna Tolvanen pelattiin yksi läpi. Rangaistusalueella hänen eväänsä kuitenkin oli syöty ja veto meni päin hyvin kulmat peittäneen maalivahdin Rachael Ayegban.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin loppuun tasaisissa merkeissä ilman mainittavia tilanteita. Samoissa merkeissä alkoi myös toinen puoliaika. Vaikka HJK välillä sai pyöritettyä peliä niin se ei löytänyt ratkaisuja ohittaa PK:n puolustus. Rohkeampi pelaajien nostaminen ylös avasi puolestaan tilanteita PK:lle. Jaana Lyytikäinen pelattiin pariin otteeseen puolittain vapaaksi mutta maalivahti Vera Varis onnistui nappaamaan vedot. Vartti ennen loppua Lyytikäisen kuti 2 vastaan 2 tilanteessa oli kuitenkin niin tarkka ettei Varis enää siihen yltänyt. Kolmas osuma tuli sitten pari minuuttia ennen loppua kun Parikka karkasi keskiviivalta puhtaaseen läpiajoon.

PK-35 Vantaa siirtyi sarjakärkeen maalieron turvin. Samoissa pisteissä oleva Honka on kuitenkin maalierossa jo rutkasti jäljessä. Seuraavaksi PK-35 matkaa lauantaina Kuopioon, jossa vastaan asettuu KMF.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRonias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää