Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 vei kärkikamppailun

 

PK-35 vei kärkikamppailun


Kärkikamppailu HJK:ta vastaan päättyi PK-35 Vantaan 3-0 voittoon. Lukemista huolimatta voitto ei kuitenkaan irronnut helpolla.

Alussa HJK sai pienen otteen ja pakotti vantaalaiset virheisiin. Vaikka pallo viihtyikin ensimmäiset parikymmentä minuuttia PK:n kenttäpuoliskolla, niin HJK ei kuitenkaan onnistunut rakentamaan vaarallisia tilanteita. Paljon taistelua käyntiin myös keskialueella, jossa käsiä käytettiin molemmin puolin melko surutta.

Puoliajan puolivälin tienoilla PK-35 alkoi saamaan hyviä nopeita hyökkäyksiä aikaan. Niinpä Eve Parikka vipelsi laidalta melkein päätyrajalle asti ja antoi kovan matalan syötön maalille. Emma Kete hiipi etutolpalle jossa hän sai jalkansa palloon ja ohjasi sen suoraan etunurkkaan. Näin PK-35 johti 1-0. Maalin jälkeen vantaalaisten keskittyminen herpaantui hetkeksi ja Marianna Tolvanen pelattiin yksi läpi. Rangaistusalueella hänen eväänsä kuitenkin oli syöty ja veto meni päin hyvin kulmat peittäneen maalivahdin Rachael Ayegban.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin loppuun tasaisissa merkeissä ilman mainittavia tilanteita. Samoissa merkeissä alkoi myös toinen puoliaika. Vaikka HJK välillä sai pyöritettyä peliä niin se ei löytänyt ratkaisuja ohittaa PK:n puolustus. Rohkeampi pelaajien nostaminen ylös avasi puolestaan tilanteita PK:lle. Jaana Lyytikäinen pelattiin pariin otteeseen puolittain vapaaksi mutta maalivahti Vera Varis onnistui nappaamaan vedot. Vartti ennen loppua Lyytikäisen kuti 2 vastaan 2 tilanteessa oli kuitenkin niin tarkka ettei Varis enää siihen yltänyt. Kolmas osuma tuli sitten pari minuuttia ennen loppua kun Parikka karkasi keskiviivalta puhtaaseen läpiajoon.

PK-35 Vantaa siirtyi sarjakärkeen maalieron turvin. Samoissa pisteissä oleva Honka on kuitenkin maalierossa jo rutkasti jäljessä. Seuraavaksi PK-35 matkaa lauantaina Kuopioon, jossa vastaan asettuu KMF.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVeikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää
Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää