Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 pistejakoon Porissa

Veikkausvinkit

 

PK-35 pistejakoon Porissa


Porissa PK-35 Vantaa ei saanut verkkoja töttörölle ja joutui näin tyytymään 0-0 tasapeliin. Seuraavissa otteluissa on paljon pelissä, kun joukkue kohtaa kärkijoukkueet peräkkäin.

Ennakkoon tiedossa oli vaikea ottelu. NiceF osaa puolustaa tiiviisti ja PK:lla oli takanaan ennätyksellinen otteluruuhka. Oman elementtinsä peliin toi myös se, ettei vieraat olleet pelanneet nurmella vähään aikaan.

Vaikka paljon painittiin keskialueella, niin PK-35 oli kuitenkin se joukkue joka loi maalipaikkoja. Ensimmäinen avautui Dali Mellerille joka pääsi murtautumaan rangaistusalueelle. Pallo jäi hitaan nurmen avustuksella hieman jalkoihin mutta pienen asettelun jälkeen lähti kova matala veto. Maalivahti Siiri Välimaa seurasi tyynen rauhallisesti kun pallo osui takatolppaan ja kimposi siitä etutolpalla seisoneen Välimaan syliin.

Dali Mellerillä oli myös toinen paikka avausjaksolla kun hän veti etusivuverkkoon. Toisinaan lähti myös mallikkaita syöttöjä. Yhdestä Eve Parikka pääsi laidalta läpi mutta veto suuntautui taivaisiin. Iina Salmi puolestaan pääsi puskemaan kulmasta mutta tämäkin meni hieman takayläkulman yli. PK-35 hallitsi ja NiceF pääsi harvemmin hyökkäämään kunnolla. Vaarallisimmat yritykset esitti Biodun Obende mutta vantaalaisten puolustus pysyi tiiviinä.

Toisella puoliajalla kaivattiin peliin selvästi enemmän vauhtia. Jalat olivat kuitenkin hieman raskaita. Parhaat paikat siunaantuivat Mellerille ja Parikalle. Meller pääsi kerran puolittain läpi mutta kova veto meni aika keskelle. Välimaan torjunnasta pallo kimposi korkealle ylös ja alas pudonneen pallon siivosi Didi pois maaliviivalta saksarilla. Erikoistilanteen jälkihässäkästä oli Mellerin vuoro esittää puhdas saksipotku viidestä metristä. Pallo lensi kuitenkin voimalla suoraan Välimaan syliin. Parikka puolestaan pääsi kerran karkuun myös toisella puoliajalla. Hän ajautui kuitenkin erittäin pieneen kulmaan ja veto lensi yli. Myös Eld haki vetopaikkaa mutta ilman tulosta.

NiceF:llä oli pari kelpo hyökkäystä. Toisessa Hanna Ruohomaa ajoi laidaltaan mutta Korhonen ehti estämään aikeet. Aivan ottelun loppupuolella pitkästä vaparista Obende pääsi puskemaan mutta ei saanut suunnattua palloa tolppien väliin.

Pelissä Hälinen pelasi lopun nilkkavammastaan huolimatta. Kokonaan poissa olivat Seppälä, Pelkonen, Lehtinen, Koivula ja Uwak. Näistä viimeksi mainitun kausi lienee ohi kolmen jalkavamman takia. Vakavin vamma saattaa johtua selkäongelmista, mikä vaatii lisätutkimuksia.

Ensin viikolla Vantaalla on tiedossa mielenkiintoinen kamppailu kun Åland saapuu vieraaksi. Siinä pelissä molemmille kelpaa vain voitto mestaruushaaveiden säilyttämiseen.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tia Hälinen

Tiedot

Jenna Korhonen

Tiedot

Dali Meller

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää
Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää