Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 pistejakoon Porissa

 

PK-35 pistejakoon Porissa


Porissa PK-35 Vantaa ei saanut verkkoja töttörölle ja joutui näin tyytymään 0-0 tasapeliin. Seuraavissa otteluissa on paljon pelissä, kun joukkue kohtaa kärkijoukkueet peräkkäin.

Ennakkoon tiedossa oli vaikea ottelu. NiceF osaa puolustaa tiiviisti ja PK:lla oli takanaan ennätyksellinen otteluruuhka. Oman elementtinsä peliin toi myös se, ettei vieraat olleet pelanneet nurmella vähään aikaan.

Vaikka paljon painittiin keskialueella, niin PK-35 oli kuitenkin se joukkue joka loi maalipaikkoja. Ensimmäinen avautui Dali Mellerille joka pääsi murtautumaan rangaistusalueelle. Pallo jäi hitaan nurmen avustuksella hieman jalkoihin mutta pienen asettelun jälkeen lähti kova matala veto. Maalivahti Siiri Välimaa seurasi tyynen rauhallisesti kun pallo osui takatolppaan ja kimposi siitä etutolpalla seisoneen Välimaan syliin.

Dali Mellerillä oli myös toinen paikka avausjaksolla kun hän veti etusivuverkkoon. Toisinaan lähti myös mallikkaita syöttöjä. Yhdestä Eve Parikka pääsi laidalta läpi mutta veto suuntautui taivaisiin. Iina Salmi puolestaan pääsi puskemaan kulmasta mutta tämäkin meni hieman takayläkulman yli. PK-35 hallitsi ja NiceF pääsi harvemmin hyökkäämään kunnolla. Vaarallisimmat yritykset esitti Biodun Obende mutta vantaalaisten puolustus pysyi tiiviinä.

Toisella puoliajalla kaivattiin peliin selvästi enemmän vauhtia. Jalat olivat kuitenkin hieman raskaita. Parhaat paikat siunaantuivat Mellerille ja Parikalle. Meller pääsi kerran puolittain läpi mutta kova veto meni aika keskelle. Välimaan torjunnasta pallo kimposi korkealle ylös ja alas pudonneen pallon siivosi Didi pois maaliviivalta saksarilla. Erikoistilanteen jälkihässäkästä oli Mellerin vuoro esittää puhdas saksipotku viidestä metristä. Pallo lensi kuitenkin voimalla suoraan Välimaan syliin. Parikka puolestaan pääsi kerran karkuun myös toisella puoliajalla. Hän ajautui kuitenkin erittäin pieneen kulmaan ja veto lensi yli. Myös Eld haki vetopaikkaa mutta ilman tulosta.

NiceF:llä oli pari kelpo hyökkäystä. Toisessa Hanna Ruohomaa ajoi laidaltaan mutta Korhonen ehti estämään aikeet. Aivan ottelun loppupuolella pitkästä vaparista Obende pääsi puskemaan mutta ei saanut suunnattua palloa tolppien väliin.

Pelissä Hälinen pelasi lopun nilkkavammastaan huolimatta. Kokonaan poissa olivat Seppälä, Pelkonen, Lehtinen, Koivula ja Uwak. Näistä viimeksi mainitun kausi lienee ohi kolmen jalkavamman takia. Vakavin vamma saattaa johtua selkäongelmista, mikä vaatii lisätutkimuksia.

Ensin viikolla Vantaalla on tiedossa mielenkiintoinen kamppailu kun Åland saapuu vieraaksi. Siinä pelissä molemmille kelpaa vain voitto mestaruushaaveiden säilyttämiseen.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tia Hälinen

Tiedot

Jenna Korhonen

Tiedot

Dali Meller

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot


Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää