Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marco Kotilainen Ykkösen Veikkauksen kuukauden pelaaja

 

Marco Kotilainen Ykkösen Veikkauksen kuukauden pelaaja


Jalkapallon pelaajayhdistys, eli pelaajat itse, ovat valinneet PK-35 Vantaan keskikenttäpelaaja Marco Kotilaisen Ykkösen Veikkauksen heinäkuun pelaajaksi.

”PK:n kanssa Veikkausliigassa ensi vuonna”

Pelaajat valitsivat keskuudestaan vasta heinäkuun ensimmäisellä viikolla PK-35 Vantaan vahvuuteen liittyneen Marco Kotilaisen kuukauden pelaajaksi.

Ruotsin nuorisomaajoukkueitakin kolunnut keskikenttäpelaaja teki siis vahvan sisääntulon ja on herättänyt ihastusta varmoilla ja taitavilla otteillaan pelaamissaan kuudessa ottelussa.

- Tuntuu hyvältä. Hieman yllätys, mutta tuntuu hyvältä. Kaikki on mennyt hirveän hyvin. Tuntuu, että olen ollut täällä jo vuoden. Kaikki ovat olleet kilttejä minulle ja kaikki pelit ovat tuntuneet hyviltä, iloitsee Kotilainen tunnustuksesta ja onnistuneesta sopeutumisestaan joukkueeseen.

Tulevaisuuden tavoitteistaan 25-vuotias on vaitonainen. Keskittyminen on tällä hetkellä vain olennaisimmassa.

- En mieti enempää eteenpäin, haluan voittaa kaikki jäljellä olevat pelit. Voi olla, että pelaamme PK:n kanssa Veikkausliigassa ensi vuonna. Pasi [päävalmentaja Pihamaa] vaatii paljon, minä ainakin viihdyn. Meillä on joukkue, joka pelaa palloa. Olemme ainakin kahden, kolmen parhaan joukossa Ykkösessä joukkueista, jotka osaavat pelata.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVeikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää
Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää