Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitokas kenraali

 

Voitokas kenraali


Viimeisessä pelissä ennen Mestarien Liigaa PK-35 otti arvokkaan 3-1 voiton Kokkola F10:stä. Ottelu oli jonkinverran tasaisempi kuin edellinen kohtaaminen Suomen Cupissa.

Suomen Cupin välierässä samaisella kentällä peli oli ollut varsin yksipuolista. Silloin kokkolalaiset eivät päässeet lainkaan hyökkäyksiin. Tälläkin kertaa PK-35 aloitti vahvasti. Ottelun 10 minuutilla Jaana Lyytikäisen veto osui maalin takarautoihin ja kimposi takaisin kentälle. Pallo oli kuitenkin käynyt maalissa ja näin ollen PK-35 johti 1-0.

Kokkola F10 pääsi pari kertaa hyviin nopeisiin hyökkäyksiin. Yksi nousu laidalta päättyi matalaan keskitykseen mutta Anna Vlasoff ehti jalallaan juuri ajoissa katkaisemaan ennen kuin hyökkääjä pääsi ohjaamaan läheltä maalia. Pääosin PK-35 oli silti hallitsevampi osapuoli. Reilun 20 minuutin kohdilla kulmapotkussa maalivahti Liisa Rahkola hävisi ilmataistelun ja näin Eve Parikka pääsi lopulta nuppaamaan 2-0 osuman.

Kokkola F10 ei tappioasemassa lannistunut vaan jatkoi yrittämistä. Vaikka heillä oli yksi pelaaja loukkaantuneena kentän reunassa niin he onnsituivat iskemään kavennuksen 35 peliminuutilla. Soo Adekwagh eteni sivusta pariinkymmeneen metriin josta lähti viuhuva veto maalin ylänurkkaan. Toisen puoliajan loppu painittiin varsin tasaisissa merkeissä. Eve Parikka oli kerran lähellä toista osumaa kun pääsi nokikkain Rahkolan kanssa. Rahkola veti kuitenkin pidemmän korren sillä kertaa.

Toisella puoliajalla PK-35 pääsi taas niskan päälle ja rakensi mukavasti maalipaikkoja. Esimerkiksi Tia Hälinen tiukkasi puolittaisen läpiajonsa takatolppaan. Kokkola F10 sai silti pari kertaa tilaisuuden tasoitukseen. Vaarallisia vetoja ei tullut mutta mahdollisuudet läpiajoihin tarjottiin. Lopulta pallot purettiin kuitenkin ajoissa pois oman maalin edustalta.

Lopullinen niitti oli Jaana Lyytikäisen 3-1 maali 69 minuutilla. Taas Rahkola hävisi ilmakamppailun Jenae Seppälälle ja tällä kertaa Lyytikäinen oli paikalla ja niittasi alas pudonneen pallon verkkoon.

Seuraavan kerran PK-35 nähdään tulessa ISS Stadionilla torstaina kello 19.30. Vastaan asettuu Albanian mestari KS ADA Velipoje. Samana päivänä jo kello 15.30 kohtaavat ISS:llä Slovakian ja Puolan mestarit.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jaana Lyytikäinen

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

AnnaVlasoff

Anna Vlasoff

Tiedot


Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää