Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 kaatoi NiceFutiksen

 

PK-35 kaatoi NiceFutiksen


Helteessä pelattu PK-35 Vantaan ja Porin NiceFutiksen kohtaaminen päättyi 2-1 kotivoittoon. Jo ottelun ensimmäisellä puoliajalla PK-35:llä oli paikat mennä menojaan mutta maalihanat aukesivat vasta toisella puoliskolla.

Ensimmäiset kymmenen minuuttia menivät hieman tunnustellen tasaisena keskialueen vääntönä. Tämän jälkeen kotijoukkue otti kuitenkin yhä selvemmin otetta. Niinpä maalipaikkoja syntyikin. Ensin Tia Hälinen puski Jenae Seppälän sivurajaheiton taaksepäin mutta NiceF:n maalia vartoinut Alina Hakala oli heräillä ja torjui pallon yläkulmasta. Hetkeä myöhemmin Cynthia Uwak kaivoi itselleen pallon 16-alueella ja tykitti kovaa etutolppaan.

NiceF:llä oli pari vapaapotkua kauempaa mutta niistä ei mitään syntynyt. Toisessa päässä Hälinen karkasi kerran läpiajoon kun NiceF:n paitsioansa petti. Hän ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan hyvin vastaan tullutta Hakalaa. Moni muu vastaava hyökkäys sekä oikealta että vasemmalta tyrehtyi paitsioon. Rangaistusalueellakin painittin usein mutta siellä oli liian ahdasta eikä vetoja kohti maalia näin ollen saatu aikaan.

PK-35 jatkoi painostustaan. Seppälä puski kerran niukasti ohi ja Eve Parikkakin pääsi ohjaamaan keskityksen etukulmasta mutta ohi livahti. Välillä palloa laitettiin taivaisiin aivan maalin edestä ja vielä puoliajan loppusekunneilla Jaana Lyytikäinen pujahti läpi mutta nosti maalivahdin yli lipusi myös maalin ohi.

Toisella puoliajalla PK-35 jatkoi selvää hallintaa vaikkei nyt enää päästy tuhlaamaan maalipaikkoja samalla tavalla. Sen sijaan pari laitettiin verkkoon. Ensin 53 minuutilla pallo pelattiin Uwakille maalin eteen, jossa hän kylmän viileästi pelasi maalivahdin ulos tilanteesta ja laittoi pallon tyhjään maaliin. NiceF:n hyvä jakso alkoi tästä maalista. Se sai viideksi minuutiksi aikaan hieman painetta toiseen kenttäpäätyyn ja usean kulman peräkkäin.

Kesken Nicen hyvän jakson Nicolina Jåfs kuitenkin käynnisti vastahyökkäyksen jossa Uwak spurttasi karkuun ja viimeisteli läpiajonsa päätteeksi 2-0. Tästä Nicen selkäranka taittui ja seuraavat reilut 20 minuuttia olikin tasaista pelailua. Lisäajalla kuitenkin Biodun Obende intoutui hyvään nousuun ja veti pienestä kulmasta takatolpalle jossa Essi Huppunen liukui pallon maaliin. Selvästä innostusruiskeesta huolimatta NiceF ei ehtinyt luomaan paikkoja tasoitukseen.

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tia Hälinen

Tiedot

Nicolina Jåfs

Tiedot

Jaana Lyytikäinen

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot


Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa

Uuden sarjakauden käynnistymisen ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta joukkueen vahvistaminen jatkuu. PK-35 Vantaa on solminut Vera Saastamoisen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää