Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 murskasi HJK:n

Veikkausvinkit

 
PK-35 murskasi HJK:n

Historiallinen ensimmäinen voitto HJK:sta otettiin lukemin 6-0. Numerot kertovat myös koko totuuden pelitapahtumista.

Heti ottelun alusta asti PK otti ohjat käsiin ja piti palloa HJK:n kenttäpuoliskolla. Hyviä hyökkäyksiä syntyi hyvässä tahdissa ja HJK pääsi harvakseltaan käynnistämään peliään. Maru Tolvanen yritti kovaa omalla laidallaan mutta Anna Vlasoff jaksoi aina eteen hidastamaan Tolvasen vauhtia. Ensimmäinen loistopaikka syntyi Cynthia Uwakille rangaistusalueen sisällä. Hänen paidassaan oltiin kuitenkin käsin kiinni, niin ettei ylettynyt saamaan vedon taakse kunnolla voimaa.

Hyvä painostus kohti HJK:n maalia pakotti klubilaiset rikkomaan. Yhdestä sivuvaparista Jaana Lyytikäinen pääsikin tälläämään lukemiksi 1-0. Toisessa päässä hätiin kutsuttu Tiina Saario pääsi kertaalleen kokeilemaan vetoa alueen sisältä mutta maalivahti Lauren Johston loikki varmasti hieman hiljaiseksi jääneen vedon tielle.

Reilun parin kymmenen minuutin pelin jälkeen pitkä pallo pomppi HJK:n linjan taakse ja kun topparit eivät sitä posi putsanneet niin Uwak rynni heidän välistään ja nosti pallon yli vastaan tulleen maalivahdin Ina Suutarin. Nosto ei aivan maaliin asti jaksanut joten Uwak sai itse juosta perään ja puskea pallo maaliviivan tuntumasta verkkoon.

2-0 tilanteessa PK-35 jatkoi pelin hallintaa. Erikoistilanteen jälkimainingeissa puolen tunnin kohdilla Tia Hälinen viimeisteli jo kotijoukkueen kolmannen osuman rauhallisella vasuritöykkäyksellä pilkun kohdilta. PK-35 loi ensimmäisellä puoliajalla myös muutamasta hyvästä keskityspallosta mutta lisäosumia ei nähty. HJK:lla oli vielä viimeisillä minuutilla vähän enemmän virtaa mutta ei pystynyt uhkaamaan maalia.

Toisella puoliajalla PK-35 jatkoi hallintaansa, eikä päästänyt HJK:ta organisoiutuihin hyökkäyksiin. Sinivalkoisten paljon mainostettu lyhytsyöttöpeli oli piilossa Talin hallin hämärässä valaistuksessa. Neljäs osuma syntyi Eve Parikan upeasta noususta, jonka päätteeksi hän laittoi matalan syötön maalin kulmalta Uwakille, joka sai sijoittaa pallon tyhjiin.

Toisen puoliajan ensimmäisellä vartilla PK-35 loi useita loistopaikkoja. Jaana Lyytikäinen oli puolittain läpi kahdesti mutta maaliin vaihdettu Vera Varis piti lukemat sidettävinä hienoilla torjunnoillaan. Yhden vedon jälkitilanteesta Parikka pääsi vielä puskemaan ylärimaan. Niinpä viides osuma tuli vasta 68 minuutilla. Hälinen nousi alueelle ja sai vieritettyä pallon vastaan tulleen Variksen ohi. Takaa tullut Uwak riensi palloon mutta kaatui puolustajan ahdistelemana sen päälle. Uwakin vartalon alla pallo sitten vieri niukasti maaliviivan yli.

77 minuutilla HJK:lla oli päivän paras paikka mutta maalivahti Johnston tuli hyvin vastaan ja torjui kudin. Toisessa päässä iskettiin sitten kuudes maali reilu 5 minuuttia myöhemmin, kun Jenna Korhonen leikkasi keskelle ja veti aivan takakulmaan.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tia Hälinen

Tiedot

Lauren Johnston

Tiedot

Jenna Korhonen

Tiedot

Jaana Lyytikäinen

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot

AnnaVlasoff

Anna Vlasoff

Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää
Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää