Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35:n naiset antoivat kyytiä FC Unitedille

Veikkausvinkit

 
PK-35:n naiset antoivat kyytiä FC Unitedille

Launtaina heilui maaliverkot ja junioreiden kädet tiiviiseen tahtiin Vantaalla. Yleisöennätyksestä jäätiin kuitenkin hyvin kauas.

Paikalle saapui tällä kertaa PK:n peleissä varsin normaaliksi muodostunut vajaan 200 hengen katsojakunta. Ääntä pidettiin kuitenkin kiitettävästi etenkin PK-35:n T99 joukkueen ja VJS Kärpät T98-99 joukkueen toimesta. Hurjan kannustuksen siivittämänä kotijoukkue aloittikin vahvasti. Jo toiselle minuutilla Eve Parikan noususta Tia Hälinen pääsi kokeilemaan maalintekoa. Avausmaali syntyi kuitenkin vasta seuraavalla minuutilla Jaana Lyytikäisen kulmapotkusta, joka kimposi kahden Unitedin pelaajan kautta maaliin.

Tempo ottelussa oli varsin rauhallinen. PK-35 hallitsi peliä täysin ja riisti useasti pallon hienoilla ylävartalotaklauksilla. Välillä etäisyydet kasvoivat ja United pääsi etenemään vapaasti keskikentän läpi saamatta kuitenkaan mitään maalitilanteita aikaan.

23 minuutin kohdilla Hälinen pelasi Parikan läpi mutta veto jäi uupumaan. Kuusi minuuttia myöhemmin Hälinen puolestaan tarjoili Uwakille, joka leikkasi koko rangaistusalueen läpi ja ohitettuaan maalivahdin sijoitti tyhjiin lukemiksi 2-0. Kolme minuuttia tästä Parikka oli taas keskeltä läpi mutta maalivahti Linda Säätelä torjui vedon. Tässä vaiheessa PK-35 rakensi maalipaikkoja koko ajan. 36 minuutilla oli Hälisen vuoro kokeilla itse mutta kaukoveto kilahti yläputkeen.

Päivän kolmas maali syntyi muutama minuutti ennen taukoa, kun Hälisen syötti Jenna Korhoselle laitaan ja keskitys tavoitti takatolpalla Uwakin joka nuppasi Säätelän yli maaliin. Uwakin hattutemppu tuli täyteen vielä ennen taukoa. Parikka taisteli pallon kulmassa ja antoi pienen syötön viereen Uwakille, joka viimeisteli 4-0.

Toinen puoliaika oli maltillista hallintaa PK:lta. 56 minuutilla Melinda Koivula hassutti päätyrajalla useammankin vastustajan ja syötti takaviistoon rangaistusalueen halki mutta kanssapelaajat olivat jo ehtineet liian lähelle maalia päästäkseen käsiksi palloon. Tunnin kohdilla Jenae Gibbens veti sivurajan tuntumasta tolppaan ja pallo kimposi siitä maaliviivalla Uwakin kantapäästä vielä päätyrajan yli. Neljä minuuttia tästä Uwak oli läpi mutta Säätelä torjui vedon.

69 minuutilla Lyytikäinen lisäsi PK:n johdon viiteen maaliin kun ohitettuaan keskellä pari vastustajaa veti tyylipuhtaasti yläkulmaan juuri rangaistusalueen ulkopuolelta. Kolme minuuttia tästä oli Jannica Tjederin vuoro tykittää ylänurkkaan 20 metristä. AIvan ottelun lopussa Lyytikäinen ja Uwak pääsivät vuorollaan kumpikin läpi mutta seitsemättä maalia ei tällä kertaa nähty.

Ottelun päätyttyä PK-35 T99 ja VJS Kärpät palkittiin huutosakkikilpailussa isoilla DuoSportin lahjakorteilla. Onnelliset voittajat löytyivät myös Flamingo Span ja Scandicin lahjakorteille sekä iPod Touchille. PK-35 Vantaa toivottaa kannattajat tervetulleiksi uudestaan korottamaan lauantain desibeliennätystä.

Kultaa: Jannica Tjeder
Hopeaa: Cynthia Uwak
Pronssia: Jaana Lyytikäinen

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jenae Gibbens

Tiedot

Tia Hälinen

Tiedot

Melinda Koivula

Tiedot

Jaana Lyytikäinen

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Jannica Tjeder

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää
Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää