Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35:n naiset antoivat kyytiä FC Unitedille

 
PK-35:n naiset antoivat kyytiä FC Unitedille

Launtaina heilui maaliverkot ja junioreiden kädet tiiviiseen tahtiin Vantaalla. Yleisöennätyksestä jäätiin kuitenkin hyvin kauas.

Paikalle saapui tällä kertaa PK:n peleissä varsin normaaliksi muodostunut vajaan 200 hengen katsojakunta. Ääntä pidettiin kuitenkin kiitettävästi etenkin PK-35:n T99 joukkueen ja VJS Kärpät T98-99 joukkueen toimesta. Hurjan kannustuksen siivittämänä kotijoukkue aloittikin vahvasti. Jo toiselle minuutilla Eve Parikan noususta Tia Hälinen pääsi kokeilemaan maalintekoa. Avausmaali syntyi kuitenkin vasta seuraavalla minuutilla Jaana Lyytikäisen kulmapotkusta, joka kimposi kahden Unitedin pelaajan kautta maaliin.

Tempo ottelussa oli varsin rauhallinen. PK-35 hallitsi peliä täysin ja riisti useasti pallon hienoilla ylävartalotaklauksilla. Välillä etäisyydet kasvoivat ja United pääsi etenemään vapaasti keskikentän läpi saamatta kuitenkaan mitään maalitilanteita aikaan.

23 minuutin kohdilla Hälinen pelasi Parikan läpi mutta veto jäi uupumaan. Kuusi minuuttia myöhemmin Hälinen puolestaan tarjoili Uwakille, joka leikkasi koko rangaistusalueen läpi ja ohitettuaan maalivahdin sijoitti tyhjiin lukemiksi 2-0. Kolme minuuttia tästä Parikka oli taas keskeltä läpi mutta maalivahti Linda Säätelä torjui vedon. Tässä vaiheessa PK-35 rakensi maalipaikkoja koko ajan. 36 minuutilla oli Hälisen vuoro kokeilla itse mutta kaukoveto kilahti yläputkeen.

Päivän kolmas maali syntyi muutama minuutti ennen taukoa, kun Hälisen syötti Jenna Korhoselle laitaan ja keskitys tavoitti takatolpalla Uwakin joka nuppasi Säätelän yli maaliin. Uwakin hattutemppu tuli täyteen vielä ennen taukoa. Parikka taisteli pallon kulmassa ja antoi pienen syötön viereen Uwakille, joka viimeisteli 4-0.

Toinen puoliaika oli maltillista hallintaa PK:lta. 56 minuutilla Melinda Koivula hassutti päätyrajalla useammankin vastustajan ja syötti takaviistoon rangaistusalueen halki mutta kanssapelaajat olivat jo ehtineet liian lähelle maalia päästäkseen käsiksi palloon. Tunnin kohdilla Jenae Gibbens veti sivurajan tuntumasta tolppaan ja pallo kimposi siitä maaliviivalla Uwakin kantapäästä vielä päätyrajan yli. Neljä minuuttia tästä Uwak oli läpi mutta Säätelä torjui vedon.

69 minuutilla Lyytikäinen lisäsi PK:n johdon viiteen maaliin kun ohitettuaan keskellä pari vastustajaa veti tyylipuhtaasti yläkulmaan juuri rangaistusalueen ulkopuolelta. Kolme minuuttia tästä oli Jannica Tjederin vuoro tykittää ylänurkkaan 20 metristä. AIvan ottelun lopussa Lyytikäinen ja Uwak pääsivät vuorollaan kumpikin läpi mutta seitsemättä maalia ei tällä kertaa nähty.

Ottelun päätyttyä PK-35 T99 ja VJS Kärpät palkittiin huutosakkikilpailussa isoilla DuoSportin lahjakorteilla. Onnelliset voittajat löytyivät myös Flamingo Span ja Scandicin lahjakorteille sekä iPod Touchille. PK-35 Vantaa toivottaa kannattajat tervetulleiksi uudestaan korottamaan lauantain desibeliennätystä.

Kultaa: Jannica Tjeder
Hopeaa: Cynthia Uwak
Pronssia: Jaana Lyytikäinen

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jenae Gibbens

Tiedot

Tia Hälinen

Tiedot

Melinda Koivula

Tiedot

Jaana Lyytikäinen

Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Jannica Tjeder

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot


Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Ronias Yacoob jatkaa PK-35:n riveissä

Pitkäaikainen PK-pelaaja Ronias Yacoob jatkaa joukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Lue lisää
Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin

PK-35 vahvistuu mielenkiintoisella nuorella pelaajalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä VJS:n riveissä tehnyt Charles Katashira siirtyy PK-35:n riveihin.

Lue lisää
Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

Oona Sevenius jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Oona Seveniuksen kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Viime talvena Punamustiin siirtynyt nuori hyökkääjä on ollut heti avauskaudellaan näkyvässä roolissa.

Lue lisää
Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta.

Lue lisää
Johanna Grönlund Punamustiin

Johanna Grönlund Punamustiin

Joukkueen mukana talvesta asti harjoitellut puolustaja on solminut PK-35:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää