Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto puhkuu voittoputkessa Hurrikaanin pyörteissä

 

Korson Veto puhkuu voittoputkessa Hurrikaanin pyörteissä


Korson Veto matkaa kahden vierasottelun voittoputkessa keskiviikkona 8.2. Loimaalle. Vastaan asettuu sarjakakkonen Hurrikaani, joka kävi lauantaina Raision Kerttulassa loimuttamassa rakkaan kilpakumppaninsa nurin viisieräisessä koitoksessa. Korson Veto jahtaa edelleen kauden tavoitettaan pääsyä pudotuspeleihin. Runkosarjassa on jäljellä vielä kymmenen ottelua. Keskiviikkona on haasteena todellisen hirmumyrskyn kohtaaminen. Viime Loimaan reissulta ei käteen jäänyt edes erävoittoa.

Korson Veto teki viikonloppuna menestyksellisen maakuntakiertueen. Tiikerijahti päättyi Kokkolassa todella hurjan väännön jälkeen KoVen voittoon 3-2. Peli päättyi viidennessä erässä Tuomas Haapasalon lopettaessa vastapalloon Tiikereiden ansiokkaan rimpuilun. Talviklassikon jälkeen matka jatkui Keski-Suomeen Muurameen, jossa sunnuntaina vieläkin kovemman vääntämisen jälkeen Muurame kaatui eränumeroin 3-2. Ottelu oli hakkureiden kaksintaistelu ja Vedon hakkurihirmu Jussi Niemelä täräytti tilastoihin hurjat teholukemat 36/+22. Haapasalo päätti viidennen erän ässään.
Hurrikaanin miehistö on nimekäs ja sarjakakkonen janoaa kauden päätteeksi varmasti mahdollisimman kirkkaita mitaleita. Jopa Loimaan torilla pidettävät karkelot sopisivat innokkaampien hurriklaanien suunnitelmiin. Keskiviikkona selviää miten hurjana Veto jatkaa esiintymisiään vieraskentillä. Muuramen voitokkaan mittelön kapellimestarina oli viimeiset neljä erää Loimaalta lähtenyt suuri passarilupaus Mauri Kurppa. Hurrikaanilla on polvivaivoista kärsinyt Jimmy Hernandez ja KoVella toipilaana on polven tähystysleikkauksessa käynyt Meris Merisaar.

KoVella on sarjataulukossa 21 pistettä ja pudotuspelipaikkaan on matkaa kuusi pistettä. Loimaalla on pelin panoksena kokonaiset kolme pistettä. Pisteet varmasti maistuisivat Jouko "Jokke" Lindbergin suojateille. Loimaan karkeloiden jälkeen pääkaupunkiseudun, Vantaan ja erityisesti Korson lentopallokomeetta Korson Veto kohtaa sunnuntaina 12.2. klo 15.00 Team Lakkapään. Lakkapään edellisellä Lumon vierailulla Kalle Määtän tahdittama rovaniemeläisten korttitalo huojahteli sen verran, että kaikki kolme pistettä jäivät Korsoon. Miten Veto saakaan sunnuntaina Lakkapään korttitalon huojumaan?

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää