Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miro Kadmiry palaa TAFT:n pelinrakentajaksi

 

Miro Kadmiry palaa TAFT:n pelinrakentajaksi


Kesällä kovin odotuksin Yhdysvaltain yliopistokentille lähtenyt Miro Kadmiry on solminut TAFT:n kanssa 2-vuotisen pelaajasopimuksen Vaahteraliigaan. Miro lähtee johtamaan TAFT:n nopeaa spread-hyökkäystä tulevana kesänä ja tulee tarjoamaan tuttuun tapaan vauhtia ja fiilistä, jota kannattaa tulla katsomaan.

-Kuukaudet Lousianassa olivat todella hieno kokemus ja pääsin treenaamaan kovaa. Kilpailu pelipaikoista on todella armotonta -yksikin epäonnistunut heitto tärkeässä paikassa voi merkitä rankingin alentumista. Meitä oli leirillä 8 pelinrakentajaa, joista aloittava pelinrakentaja oli ns. omassa kastissaan ja meitä muita oli sitten mielestäni varsin tiivis porukka. Varsinaiseen kokoonpanoon ei meistä freshmaneista päässyt yksikään. Olisin päässyt mukaan WR/DB-roolissa, mutta valitsin ennemmin red shirt-freshmanin statuksen. En kokenut mielekkääksi lähteä treenaamaan esimerkiksi laitahyökkääjän paikkaa varsinkin kun lukukausimaksut ovat todella korkeita. Minulla on kutsu joukkueen Spring Campille, mutta ainakin nyt paluu TAFT:iin ja ennen kaikkea uudet haasteet Vaahteraliigassa tuntuu parhaalta vaihtoehdolta- Miro Kadmiry kertoo taustoja päätökseensä ja jatkaa: -seurasin koko viime kauden TAFT:n pelejä puhelimen päässä. Äitini istui katsomossa ja kertoi heittopelin pituutta kysyessäni minulle laitahyökääjän pituuden... joten ehkä aivan täsmällistä tilannetietoa en saanut, mutta elin joka pelin täysillä hengessä mukana. On hienoa palata tämän joukkueen pariin.-.

TAFT:n hyökkäyksen koordinaattori Oskari Niemi ei peittele tyytyväisyyttään: -Tämä hyökkäyssysteemi on aikoinaan kehitetty Miron ja hänen vahvuuksiensa ympärille, joten on selvää, että Miro sopii hyökkäyksen kärkeen täydellisesti. Hän tuo hyökkäykseemme hyvää rytmiä ja liukkaana etenijänä tuo yhden lisäelementin vastustajiemme vahdittavaksi.-.

Miesten maajoukkueessa aloittajana pelannut Kadmiry myöntää, että Vaahteraliigan lisäksi myös maajoukkue kiinnostaa. Kaikenkaikkiaan Miro katsoo eteenpäin valoisin mielin ja hyvillä fiiliksillä -minulla on tosi hyvät fiilikset tästä joukkueesta ja uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä liigassa-.-

TAFT:n päävalmentaja Rami Lilja on tyytyväinen suomalaistähtensä paluusta. -Vaikka luonnollisesti lähetimme Miron matkaan toivoen hänelle menestystä, ei liene salaisuus ettei meitä nyt suuresti harmita hänen paluunsa. Miro on erittäin monipuolinen pelinrakentaja, kuten kaikki jo tietävätkin. Hän kuuluu siihen ydinporukkaan, joka vuonna 2006 lähti C-juniorien sarjaan -uuden TAFT:n- paidassa. Nyt tuo porukka on nousemassa yhdessä liigaan. On todella kova juttu meille, että juuri Miro on orkesteria johtamassa. Siinä on pelillisen puolen lisäksi myös paljon mentaalipuolen vahvuuksia.-.

Donavan Williams TAFT:n ensimmäinen jenkkivahvistus

Viimeiset kaksi kautta TAFT:n paidassa pelannut amerikkalaisvahvistus Donavan Williams palaa TAFT:iin myös kaudella 2012. Donavan pelasi viime kaudella puolustuksessa ja hänelle kirjattiin 9 pelissä 60 soolotaklausta, 5 avustavaa taklausta sekä 3 syötönkatkoa. Lisäksi hän toimi TAFT:n potkunpalauttajana ja teki tässä roolissa yhden maalin. Mutta Williams muistetaan myös kaudelta 2010, jolloin hän pelasi Kadmiryn johtamassa hyökkäyksessä -kummalle puolelle palloa Williams on tulossa? -Me tulemme hyödyntämään Donavania molemmilla puolin palloa. Hän on pelannut yliopistossa erittäin kovin tuloksin keskushyökkääjän paikalla, ja kuten kaudella 2010 näimme, on hän myös varsin liukas laituri.- päävalmentaja Rami Lilja sanoo.

-Halusimme tuoda Donavanin Suomeen, koska hän on vuodesta toiseen osoittanut olevansa luottamuksemme arvoinen. Hän on erittäin kova tekemään töitä ja tietysti pelillisesti hän on meille kova vahvistus. Donavan on aidosti multitalentti ja hallitsee useita pelipaikkoja, juuri sellaisia vahvistuksia me tulemme tarvitsemaan. Mutta ylitse kaiken nostaisin sen, että hän on pelaaja, johon minä päävalmentajana luotan 100% :sesti -kaikki on hänen kanssaan sujunut ilman ongelmia. On hyvä, että on yksi jenkki, joka voi toimia mentorina muille.-.

TAFTin tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Vantaan TAFT ry - logo

Vantaan TAFT ry - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT pelasi toisen liigapelinsä kotikentällään ISS Stadionilla.

Lue lisää
Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigajoukkue Vantaan TAFT sekä 1-divisioonassa pelaava Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012.

Lue lisää