Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

 

Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012


Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigajoukkue Vantaan TAFT sekä 1-divisioonassa pelaava Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012. Farmisopimuksen myötä seurat voivat lainata pelaajia toisilleen vapaasti heinäkuun loppuun asti. Päävalmentajat Rami Lilja ja Sami Telenius keskustelivat farmisopimuksen mahdollisuudesta jo alkuvuodesta ja huhtikuussa asiasta tehtiin viralliset päätökset.

”Farmisopimus avaa meille mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Nokialla on joukkueessaan loistava potentiaali ja monia mielenkiintoisia pelaajia, joille voimme farmisopimuksen myötä tarjota mahdollisuuden kokeilla liigavauhtia. Vastavuoroisesti Nokian riveissä on mahdollisuus omille pelaajillemme ottaa tuntumaa hieman erilaiseen systeemiin ja saada uudenlaisia vastuita.
Päädyimme yhteistyöhön juuri Nokian kanssa, koska minä ja päävalmentaja Sami Telenius ajattelemme monista fudiksen elementeistä samalla tavalla –olkoonkin, että suoritamme tätä visiota hieman erityyppisen lähestymisen kautta. Näenkin nyt tehdyn farmisopimuksen ennen kaikkea yhteistyön alkuna, joka jatkuu toivottavasti myös kauden jälkeen hyvänä harjoitus- ja valmennusyhteistyönä.” TAFT:n päävalmentaja Rami Lilja sanoo.

”Olen erittäin iloinen alkavasta yhteistyöstä Vantaan TAFT:n kanssa. Minä ja Rami olemme jo jonkin aikaa vaihtaneet ajatuksia fudiksesta ja valmentamisesta, joten ajatustenvaihdon laajentaminen farmisopimukseen oli varsin luonteva seuraava askel ja uskon, että tulevaisuudessa teemme enemmänkin yhteistyötä. Mielestäni seurojen pitäisi tehdä laajemminkin yhteistyötä Suomessa –tämä on pieni maa ja on koko lajin etu kun pelaajat saavat haasteita ja uusia vastuita ”,  toteaa Sami Telenius Nokialta ja jatkaa ”tämä on hieno mahdollisuus pelaajille saada uudenlaista roolia ja nähdä peliä myös sen oman hiekkalaatikon ulkopuolella.”.

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Vantaan TAFT ry - logo

Vantaan TAFT ry - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT pelasi toisen liigapelinsä kotikentällään ISS Stadionilla.

Lue lisää
Linjamies Okko Outinen siirtyy TAFT:iin

Linjamies Okko Outinen siirtyy TAFT:iin

Vantaan TAFT sai kaivattua vahvistusta linjamiehistöön kun Helsinki 69ersia aiemmin edustanut raamikas Okko Outinen teki vantaalaisseuran kanssa 2 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää