Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

1-divisioonan kärkiottelussa panoksena runkosarjan voitto

 

1-divisioonan kärkiottelussa panoksena runkosarjan voitto


Paljon on pelissä kun 1-divisioonan kärkijoukkueet TAFT ja Indians kohtaavat maanantaina 25.7. ISS Stadionilla, Vantaalla. Klo 19.00 alkava ottelu pelataan tunnelmallisesti iltavaloissa ja tunnetta pitäisi riittää myös kentällä, sillä ottelun voittajalle on tarjolla runkosarjan voittajan paikka sekä kotietu pudotuspeleihin.

Vantaan TAFT lähtee peliin hyvässä iskussa. Joukkue on voittanut kaikki tämän kauden ottelunsa selkein numeroin -ainoastaan vieraspeli Steelersiä vastaan meni tiukaksi. TAFT:n vahvuuksia ovat hyvän joukkuepelaamisen lisäksi laaja ja kovassa kunnossa oleva rosteri. Tuoreita jalkoja löytyy aivan ottelun loppuminuuteille asti. TAFT on mahdollisesti saamassa myös merkittävän vahvistuksen kokoonpanoonsa vielä Indians-peliin. Tästä uutisoitanee lähipäivinä.

Suurella mielenkiinnolla odotetaan kentälle myös  Indiansin uutta kokoonpanoa. Viime vuoden tapaan, on Indians tehnyt uusia viime hetken hankintoja ulkomaisilta pelaajamarkkinoilta. Suurin ja eniten huomiota herättänyt hankinta on ilman muuta QB Robert Johnson, tuttu Vaahteramaljafinalisti viime vuosilta. Robert tuo Indiansin heittopeliin uutta ilmettä, se on selvä. Lisäksi hän on liukas juoksemaan itsekin pallon kanssa, jos tyhjää tilaa annetaan. TAFT:n puolustus on ollut tasaisen varma koko kauden ja varsinkin heittopuolustus on pitänyt vastustajien yritykset kurissa. Toisaalta vastassa on nyt ensimmäinen jenkkipelinrakentaja, joten TAFT:n takakenttä saa pistää vielä yhden lisävaihteen silmään, jotta heitoille ei tilaa löydy.

TAFT:n hyökkäys oli alkukaudesta suorastaan murhaavan hyvä. Kahdessa viime pelissä ovat vastustajat saaneet hieman juonesta kiinni, mutta varsinkin toinen puoliaika 69ersia vastaan osoitti jälleen, että Derek Popen johtama hyökkäys on vaarallinen niin juoksu- kuin heittopelissäkin. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin Indians on tiivistänyt puolustuksensa rivejä ensimmäiseen otteluun verrattuna. Silloin vierasjoukkueena ollut TAFT vei pelin selkeästi numeroin 6-37.

Päävalmentaja Rami Lilja, mitkä ovat ottelun voiton avaimet?

1.TEMPO
Meidän tulee pitää ottelun pelitempo omassa tahdissamme. Meillä on Indiansia laajempi rosteri, jonka pitäisi kääntyä eduksemme ottelun edetessä. Me jaksamme pelata kovaa ja fyysisesti aivan loppuun asti. Tämä on etu, joka meidän pitää hyödyntää.

2.HEITTOPUOLUSTUS
QB Johnson marssittaa kentälle spread-hyökkäyksen -varsin samanlaisen kuin omamme. Kun eliminoimme heittolinjat ja pidämme laiturit tarkasti kiinni, pakotamme Indiansin ns. epämukavuusalueelle.

3.OMA HYÖKKÄYS
Meidän on saatava oma hyökkäyksemme rullaamaan heti ottelun alusta asti. Jokaisen pelaajan on pistettävä itsensä likoon jaardien eteen. Odotettavissa on kauden kovin ottelu toistaiseksi, joten mitään pisteiloittelua tuskin on tarjolla, mutta kun kontrolloimme palloa ja kelloa, kontrolloimme ottelua.

POISSA:
TAFT: Joel Alanen, Simo Lagerspetz, Niko Kuikka, Ville Saarenketo
Indians: Ben Sherry, Lasse Väisänen, Simo Sinkkonen, Vesa Klemettilä, Aki Pekkola

EPÄVARMAT:
TAFT: Samu Lindqvist, Akseli Olin, Anders Gyllenbögel, Yasir Al-Ani, Ville Kinnunen
Indians: Henri Kauhanen, Niklas Joki, Jarno Uitto, Joonas Koivisto, Ari Riihiluoma, Henrik Rautiainen, Ville Lassila, Tero Virtanen, Janne Siltanen

Vantaan TAFT vs Kouvola Indians ma 25.7. klo 19.00, ISS Stadion.

TAFT:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Vantaan TAFT ry - logo

Vantaan TAFT ry - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT pelasi toisen liigapelinsä kotikentällään ISS Stadionilla.

Lue lisää
Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigajoukkue Vantaan TAFT sekä 1-divisioonassa pelaava Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012.

Lue lisää