Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TAFT:lla paikalliskamppailussa on paljon pelissä

 
TAFT:lla paikalliskamppailussa on paljon pelissä

TAFT lähtee toiseen otteluunsa mukavasti lämmittävä 43-0 voitto sarjanousija Steelersistä taskussaan. ISS Stadionille vieraaksi saapuu paikallisvastustaja etelästä eli Helsinki 69ers. 69ers:illa on myös tilillään yksi voitto: Kuopion Steelers kaatui pari viikkoa sitten numeroin 21-14. Viime kaudesta muistamme, että paikalliskohtaamiset ovat aina tunnetta täynnä ja sitä on odotettavissa myös tulevana lauantaina.

Pelillisesti TAFT:n hyökkäys nojaa enemmän heittopeliin kun taas 69ers on selkeämmin juoksujoukkue. 69ers laskee juoksupeleissä paljon jenkki Marquette Floydin varaan, joka on vahva pallonkantaja. Hänen pysäyttämisensä on yksi TAFT:n puolustuksen tärkeimmistä haasteista. Pelinrakentajan tontilla punnukset kääntyvät myös TAFT:n eduksi, sillä 69ers nojaa tällä tontilla Jason Thomasin varaan, joka on ehkä kuitenkin parhaimmillaan laitahyökkääjänä.

69ersin puolustuksen kova ydin on vahva boksipelaaminen. Erityisesti tukimiehet Riku Sorsa ja Anthony Fieldings on syytä ottaa huomioon. TAFT:n vahvuutena peliin on ennen kaikkea materiaalin leveys sekä nopeus. Joukkue on yhtenäinen, tiivis ja fyysisesti kovassa kunnossa. 69ers saa tehdä puolustuksessa kovan päivätyön pitääkseen TAFT:n laiturit ja vikkelän Derek Popen kurissa.

Lauantain ottelussa juhlistetaan Vantaan TAFT:n 30-vuotista taivalta suomalaisella jenkkifudiskartalla. Tule paikalle katsomaan kuka TAFT:n merkkihenkilö suorittaa kolikonheiton!

TAFT:n päävalmentaja Rami Lilja listasi jälleen 3 voiton avainta tulevaan peliin:

1) Viimeistely

Ensimmäisessä ottelussä viimeistelymme ei ollut terävintä mahdollista ja siihen meidän täytyy keskittyä tulevassa ottelussa. Ns. green zone hyökkäyksessä jätimme aivan liian paljon pisteitä kentälle huonon viimeistelyn takia. Lisäksi teimme liikaa virheitä blokkaus-pelissä. Puolustuksen osalta huolellinen taklaaminen tulee olemaan aivan ensi arvoisen tärkeässä asemassa tätä joukkuetta vastaan.

2) Oma peli

Tiedämme omat vahvuutemme ja meidän tulee käyttää niitä. Emme saa keskittyä siihen, mitä vastustaja tekee vaan keskittyä ennen kaikkea siihen, miten saamme oman pelimme kulkemaan. Vastustajallamme on tiettyjä tendenssejä, jotka ovat meillä tiedossa ja mikäli nuo jatkuvat myös meitä vastaan, voimme käyttää niitä hyväksemme. Tiedämme lisäksi olevamme todella hyvässä kunnossa ja jaksamme varmasti pelata täydet 4 neljännestä kovaa fudista. On tärkeää, että pysymme omalla pelillisellä tasollamme emmekä anna pelitempon tai pelaamisen tason muuttua vastustajan mukaan.

3) Hermokontrolli

Paikallispeli on aina hieno hetki niin pelaajille, kuin katsojillekin. Se valitettavasti tuo kuitenkin mukanaan myös tiettyjä lieveilmiöitä. On erittäin tärkeää, että pysymme pelin sisällä mitä tahansa kentällä (tai sen ulkopuolella) tapahtuukin. Pelissä keskitymme toteuttamaan tuttua teemaamme: "Hit them where it hurts the most: at the scoreboard."

TAFT:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Vantaan TAFT ry - logo

Vantaan TAFT ry - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT pelasi toisen liigapelinsä kotikentällään ISS Stadionilla.

Lue lisää
Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigajoukkue Vantaan TAFT sekä 1-divisioonassa pelaava Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012.

Lue lisää