Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Steelers TAFTin vieraaksi

 
Steelers TAFTin vieraaksi

TAFT aloittaa kautensa kotiottelulla Kuopion Steelersiä vastaan. Steelersillä on allaan yksi vierastappio 69ersia vastaan 21-14. Tuossa ottelussa Steelersillä oli suuria vaikeuksia saada hyökkäyspeli rullaamaan ja kotijoukkue 69ers pääsi verrattain helpolla. Steelers ei varmasti näyttänyt ottelussa vielä parasta osaamistaan vaan muutama kikka on vielä hihassa. Steelersin hyökkäys pohjautuu option-peleihin, joka oli päävalmentaja Anthony de Carvalhon tavaramerkki myös Saints-aikoina. Optionia vastaan puolustaminen vaatii TAFT:lta malttia ja suoraviivaista peruspelaamista - yksikin nukahdus siellä tai herpaantuminen tuolla avaa heti tilaa isolle pelille. Hereillä on siis oltava alusta asti. TAFT:n puolustus on kokonaisuudessaan vahvempi kuin viime vuonna ja vastustajat saavat tehdä enemmän töitä pisteidensä eteen.

Kotijoukkue TAFT lähtee peliin hyvässä kunnossa ja poikkeuksellisen hyvin harjoitelleena. Joukkue on käytännössä sama kuin viime kaudella, muutamilla uusilla nimillä vahvistettuna. Hyökkäyksessä TAFT:n vahvuus on tasaisen vahva ja leveä materiaali. Pelinrakentaja Derek Pope on ollut maassa huhtikuun alusta asti, joten 2kk treeni joukkueen kanssa näkyy. Sunnuntaina häneltä on lupa odottaa varsin valmista pelaamista, kuten koko hyökkäykseltä. Ottelussa suuri painoarvo on myös henkisellä puolella. Kyseessä on kuitenkin kauden ensimmäinen peli TAFT:lle, jossa purkautuu pitkän talven jälkeinen odotus ja tunnelataus.

Päävalmentaja Rami Lilja, missä ovat ottelun voiton avaimet?

1.Hermokontrolli
Ensimmäinen ottelu on aina ensimmäinen ottelu. Meidän tulee pitää hermot kurissa ja tunteet ojennuksessa. Näin vältämme turhat virheet ja sähläämisen, jota usein ensimmäisessä pelissä esiintyy. On myös oltava tarkkana, ettemme yli-lataudu peliin.

2.Kärsivällinen puolustuspelaaminen
Optionin puolustaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii erityistä tarkkuutta ja malttia puolustuksessa. Hämäyksiin ei voi mennä. Ei voi olettaa asioita vaan täytyy jaksaa kuuliaisesti puolustaa omaa aluettaan. Näillä eväin pidämme Steelersin hyökkäyksen kurissa.

3.Oma peli
Hyökkäyksemme on kovassa iskussa. Vaikka Steelersin vahvin osa-alue nähdyn perusteella on heidän puolustuksensa, pitäisi meidän pystyä löytämään sieltä vapaata tilaa. Pelinrakentaja Derek Popelta on lupa odottaa näyttävää peliä. Tärkeintä kuitenkin on se, että pelaamme omaa peliämme ja pysymme omalla tasollamme. Tämä taas liittyy läheisesti kohtaan 1. Mikäli onnistumme tässä, olemme vahvoilla.

Poissaolijat
Steelers: Richard Stokes (sopimus purettu)
TAFT: Ville Josefsson, Mikael Vairio, Anders Gyllenbögel, Jarkko Tikka

Epävarmat
Steelers: -
TAFT: Ville Schoultz, Niko Niemi, Tony Koivula, Ville Saarenketo

TAFTin tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Vantaan TAFT ry - logo

Vantaan TAFT ry - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT:ille ensimmäinen Vaahteraliigavoitto

Vantaan TAFT pelasi toisen liigapelinsä kotikentällään ISS Stadionilla.

Lue lisää
Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Vantaan TAFT ja Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigajoukkue Vantaan TAFT sekä 1-divisioonassa pelaava Nokia Ghosthunters ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2012.

Lue lisää