Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Heiskari, Kiljunen, Niskanen ja Poutanen jatkavat lohipaidassa

Heiskari, Kiljunen, Niskanen ja Poutanen jatkavat lohipaidassa

Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset puolustaja Miika Heiskarin sekä hyökkääjien Roope Niskasen ja Samu Poutasen kanssa. Viime kaudella läpilyöneen laitahyökkääjä Olliver Kiljusen sopimuksessa ollut optio on käytetty ja maalinälkäinen hyökkääjä jatkaa lohinutussa myös ensi kaudella.

Puolustaja Miika Heiskari sekä hyökkääjät Oliver Kiljunen, Roope Niskanen ja Samu Poutanen nähdään lohipaidassa myös ensi kaudella.

– Olen todella tyytyväinen, että pojat jatkavat Vantaalla ja tätä kautta saadaan myös jatkumoa viime kaudesta. Oliver teki viime kaudella läpimurron, Miika ja Roope kärsivät loukkaantumisista ja Samulle kausi oli ensimmäinen Mestiksessä. Kaikilla näillä pelaajilla on ensi kaudella mahdollisuus ja varmasti myös kova halu ottaa seuraava steppi eteenpäin, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Heiskari, 20, pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaan riveissä 18 ottelua tehoilla 1+3. Lisäksi lupaava ja hyvin liikkuva puolustaja edusti Jokereiden A-nuoria kolmessa ottelussa, joissa saalisti kaksi syöttöpistettä. Toissa kaudella espoolaislähtöinen Heiskari takoi peräti 31 paunaa Nuorten SM-liigassa ja voitti isossa roolissa Bluesin A-nuorissa hopeaa. Heiskari on voittanut urallaan C-nuorten SM-kullan 2015, C-nuorten SM-hopean 2016 ja B-nuorten SM-hopean 2017.

Kiljunen, 22, teki viime kaudella läpimurtonsa Mestiksessä ja pelasi vahvan kauden Harri Kainulaisen ja Julius Valtosen rinnalla. Kiljusen sopimuksessa oli optio tulevasta kaudesta ja Kiekko-Vantaa käytti sen. Kovaa jälkeä junioreissa takonut Kiljunen tehtaili viime kaudella 42 ottelussa tehot 8+13=21. Taitavalla voimalaiturilla on potentiaalia nousta sarjan kovimpien hyökkääjien joukkoon.

Niskanen, 25, aloittaa viidennen kauden Mestiksessä lohipaidassa. Laitahyökkääjä pelasi viime kaudella loukkaantumisten takia vain yhdeksän ottelua, joissa takoi kaksi maalia. Ilves-kasvatti Niskanen on pelannut yhteensä 100 Mestiksen runkosarjaottelua KeuPa HT:n, LeKin ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Järvenpääläislähtöinen Poutanen, 22, otti viime kaudella pelipaikan lohinutussa ja esitti vahvoja otteita nelosketjun sentterinä. Toissa kaudella Kiekko-Vantaan A-nuorissa häikäissyt Poutanen saalisti ensimmäisellä Mestis-kaudella 37 ottelussa tehot 2+4.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne (27.4):

Maalivahdit:
Waltteri Ignatjew

Puolustajat:
Miika Heiskari
Mico Luoto
Nuutti Viitasalo

Hyökkääjät:
Oliver Kiljunen
Roope Niskanen
Samu Poutanen
Eetu Mäki
Konsta Hirvonen
Rasmus Lahnaviik

Kiekko-Vantaan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Vantaa ry - logo

Kiekko-Vantaa ry - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmelan, 30, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Salmelalle tuli mahdollisuus siirtyä ulkomaille ja otti loppukaudeksi mielenkiintoisen pestin vastaan.

Lue lisää
Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen toimii Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös ensi kaudella. Jani Manninen jatkaa puolestaan apuvalmentajana ja ottaa sen jälkeen vetovastuun kaudelle 2022–23.

Lue lisää
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

Lue lisää