Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alter ja Niemelä helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa

 

Alter ja Niemelä helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa


Pihtiputaan Pislaplokin Nikolina Alter ja Korson Vedon Jussi Niemelä on valittu lentopallon Mestaruusliigan helmikuun pelaajiksi. Serbialainen Alter teki keskitorjujalle komeat 19,0 pistettä ottelua kohden helmikuun aikana ja hakkuri Jussi Niemelän saalis puolestaan oli 23,3 pistettä.

Jussi Niemelän Korson Veto pelasi helmikuussa peräti kahdeksan ottelua ja voitti niistä kuusi. Niemelän rooli oli vantaalaisten nousussa karsijan paikalta taistelemaan pudotuspeleihin pääsystä suuri. Niemelä teki komeat 23,3 pistettä ottelua kohden, parhaana iltanaan Muuramen Lentopalloa vastaan 36. Kuukausi sisälsi myös 18 Niemelän torjuntapistettä. Lisäksi kokenut hakkuri ei jäänyt kertaakaan alle 40 % hyökkäystehoihin helmikuun otteluissa.

34-vuotias Niemelä pelaa jo 15. kauttaan kotimaisella pääsarjatasolla. Kahden Salon Piivolleyssa vietetyn kauden jälkeen hän palasi vantaalaisjoukkueeseen täksi kaudeksi. Aiemmin Niemelä pelasi KoVe:ssa 1-sarjassa 2007-2009 ja liigassa 2002-2005. Lisäksi hän on edustanut pääkaupunkiseudulla myös PPS-Volleyta ja PPS-Espoota 1995-1998. Kaksi kertaa urallaan (2005 ja 2011) liigan tehotilaston voittanut Niemelä on pelannut 482 liigapeliä, joka on kymmenenneksi eniten pääsarjahistoriassa.

Kauden aiemmat kuukauden pelaajat ovat olleet Olli Kunnari (VaLePa, lokakuu ja tammikuu), Petteri Penttinen (Hurrikaani, marraskuu) ja Brett Dailey (Team Lakkapää, joulukuu)

Alter pelaa taas vahvaa kautta

Pislaploki pelasi helmikuussa neljä peliä voittaen niistä kaksi ja päätyen runkosarjassa viidennelle tilalle. Kuukauden pelaajan Nikolina Alterin plusmiinus-saldo helmikuussa oli myös komea +59 eli 14,3 ottelua kohden. Alter syötti kuukauden peleissä neljä ässää ja otti kymmenen torjuntaa. Hyökkäysprosentti helmikuun peleissä oli 54 ja virheprosentti mukavan pieni (13).

Serbialainen Nikolina Alter pelaa Mestaruusliigassa ja Suomessa kuudetta kauttaan. Kolmen LiigaEurassa pelatun kauden jälkeen 30-vuotias keskitorjuja on pelannut Pislaplokissa. Alter valittiin 2008 liigan tähtiseitsikkoon ja samalla kaudella hän voitti myös liigan torjuntatilaston.

Kauden aiemmat kuukauden pelaajat ovat olleet Marina Skender (HPK, lokakuu), Dubravka Stojanovic (LP Viesti, marraskuu), Katre Laanes (LP Kangasala, joulukuu) ja Tatsiana Lapukhina (LP Viesti, tammikuu).

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää