Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KoVen pudotuspeliunelma elää vielä

 

KoVen pudotuspeliunelma elää vielä


Seuraavaksi Veto iskee Isku Volleyn kimppuun!

Sunnuntaina 4.3. klo 15.00 Lumossa kohtaavat KoVe ja Isku Volley molemmille tärkeässä kamppailussa. Pitääkseen hennon pudotuspeliunelmansa elossa on Korson Vedon voitettava Isku Volley. Tamperelaiset jahtaavat runkosarjan voittoa, joten ottelusta tulee varmasti armoton taistelu. Otteluisäntänä on Rakennustoimisto Lehtoranta Oy. Katsomosta saattaa löytyä moni entinen, nykyinen ja tuleva vihtiläinen lentopalloilija. Onkohan itse Levoton prinssi Petri Munck Lumon lauteilla?

Veto hävisi keskiviikkona Mikkelissä salarakkaalle taistelukumppanilleen Saimaa Volleylle selvin eränumeroin. Isku Volley voitti puolestaan Pyynikillä sarjan kärjessä keikkuvan Hurrikaanin. Veto näytti kuitenkin vaarallisuutensa edellisessä kotiottelussaan 22.2. voittamalla sarjajohtajan VaLePan eränumeroin 3-1. Sunnuntain ottelun taistelupareina ovat nuoret laitapelaajat Niklas Seppänen ja Oskar Muurinen. Isku-Volleyn viime otteluissa liberona on nähty luikertelemassa kokenut Matti "Mato" Ollikainen. Vedon liberona on ollut VaLePa-ottelussakin upeita tiikeripelastuksia tehnyt Pasi Tiermas.

Isku Volley on kohdattu kauden aikana jo kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla on jäänyt kulomäkeläinen luu kouraan. Vedon sairastupa on tyhjentynyt, ja toipuneet keskitorjujat Tuomas Haapasalo ja Meris Merisaar pelasivat jo osan ottelua keskiviikkona Mikkelissä. Isku-Volleylla on laittaa kentälle myös todella vaaralliset keskitorjujat, kärjessä ässäsyöttökone Sauli Sinkkonen. Tamperelaisten kirkkaimpana tähtenä pelaa todella kokenut Tuomas Tihinen, joka vain vertyy kauden edetessä.

Sunnuntaina kannattaa tulla Lumoon seuraamaan huippulentopalloilua. Vedon miehistö on kauden edetessä ilostuttanut jo monta kertaa kotiyleisöä. Lumon tunnelmaa on kehuttu monen vierailleen joukkueen valmentajan toimesta. Kuuluttaja Arto "Leiska" Leinonen piiskaa jälleen yleisöä kannustamaan suosikkejaan. Nyt lauteilta on kuultavissa myös vihtiläistä aksenttia. Seuraava ottelu onkin jo heti keskiviikkona Lumossa ja silloin vieraaksi saapuu Pielaveden Sampo. Ottelu alkaa 7.3. klo 18.30.


Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää