Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KoVe teki hukkareissun Hurrikaanin luolaan

1. erä

Ottelu alkaa tasaisesti hienoilla palloralleilla. Loimaalainen Mauri Kurppa (18v) aloittaa rohkeasti Korson passarina. Peli etenee tasaisesti tilanteeseen 8-8. Tämän jälkeen Petrusevic napsii pisteitä kotijoukkueelle sekä torjunnalla että onnistuneilla hyökkäyksillä vieden Hurrikaanin tekniselle tauolle jo 14-8 johdossa.

Korson Vedon Kankaanpää alkaa lämmetä ja iskee pisteitä laidasta. Petrusevics ja Moilanen vastaavat kotijoukkueesta vahvasti. Tilanteessa 16-12 Kankaanpää pakottaa syötöillään Ville Kakon ottamaan Hurrikaanille ensimmäiseen aikalisän. Aikalisä tuo tulosta ja kotijoukkue saa nopeasti pelinsä taas kuntoon. Lindberg käyttää Korson Vedon toisen aikalisän tilanteessa 18-13.

Seppänen ja Niemelä tasoittavat hyökkäyksillään tilanteeksi 19-16. Moilasen syötöt ovat vaikeita ja tilanteessa 22-16 Seppäsen tilalle vaihdetaan Teppo Pulkkinen. Moilanen jatkaa vahvasti vieden Hurrikaanit jo 23-17 johtoon. Erä päättyy 25-17 Hernandezin ässään ja Penttisen jujuun. Hurrikaanin vastaanotto ensimmäisessä erässä huikea 92% (Korson Veto 54%). Torjunnat Hurrikaanille 5-2 ja ässäsyötöt 2-0.

2. erä

Samat kokoonpanot jatkavat. Kaatrasalo torjuu komeasti Hurrikaanille johdon 2-1. Tässä pojassa on ainesta pitkälle! Moilanen on kovassa kunnossa Hurrikaanin hakkurina ja siirtää johdon kotijoukkueelle 5-2, Linberg ottaa Koven ensimmäisen aikalisän. 7-3 tilanteessa Korsolta tuplavaihto, jossa Laurila ja Piippo paikkaavat Niemelän ja Kurpan. Tuplavaihto otetaan takaisin tilanteessa 10-6. Kaatrasalo vie kotijoukkueen jo 12-6 johtoon. Hyökkäysvoimassa kotijoukkue vie. Erityisesti Moilanen, Petrusevics ja Kaatrasalo ovat esiintyneet vahvasti. Tekninen aikalisä tilanteessa 14-8.

Tilanteessa 15-9 Hurrikaanin uusi hakkurihankinta Kruzajev (EST) vaihdetaan kotiyleisön eteen. Hän tekeekin ensimmäisen pisteensä tilanteessa 16-11. Mielenkiintoista seurata kuinka Kakko peluuttaa vahvoja hakkureitaan jatkossa.

Hernandez väläyttää loppuerässä komeasti ponnistusvoimaansa. Hurrikaani johtaa parhaillaan toista erää jo 22-13. Meris Merisaar vaihdetaan Kuosmasen tilalle syöttämään tilanteessa 23-16. Kaatrasalo (21v) jatkaa vahvasti ja erä päättyy lopulta 25-17 passari Penttisen komeaan jujuun.

3. erä

Korso aloittaa kolmannen erän samalla kokoonpanolla. Moilanen palaa Hurrikaanin aloitukseen ja Vehviläinen paikkaa Anttilan. Kaatrasalo jatkaa vahvaa peliään ottamalla erän ensimmäisen pisteen torjunnalla (8. henkilökohtainen piste). Korso siirtyy 4-6 johtoon Kuosmasen torjunnalla ja 5-7 saman miehen keskihyökkäyksellä. Niemelä hyökkää vahvasti tilanteessa 7-9 ja Kurppa torjuu Hernandezin 7-10. Hurrikaanin Penttinen johtaa peliä hienosti ja on lunastanut paikkansa liigan kovimpien passareiden joukossa. Kankaanpää loukkaa kätensä puolustuspallossa ja Pulkkinen vaihdetaan hänen tilalle. Kurppa syöttää ässän ja vie joukkueet tekniselle aikalisälle tilanteessa 13-14.

Hurrikaanin kokemus tulee tärkeillä hetkillä hyvin esiin ja joukkue siirtyy nopeasti 16-14 johtoon. Tilanteessa 19-18 Laurila vaihdetaan Niemelän tilalle syöttämään. Hernandez lyö yli ja Korso tasoittaa. Hurrikaani jyrää loppuerässä ja näyttää miksi Loimaa johtaa sarjaa. Erä päättyy 25-21 Hernandezin komeaan hyökkäykseen.

Lähivakuutuspisteet:
3 Aleksi Kaatrasalo
2 Ismo Moilanen
1 Petteri Penttinen

Korson Vedon parhaana palkitaan Loimaan kasvatti Mauri Kurppa ja Hurrikaanilta Ismo Moilanen.