Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiidon Suomen Cup vetää hiihtäjiä Vantaan Hakunilaan 14-15.1.

 

Maastohiidon Suomen Cup vetää hiihtäjiä Vantaan Hakunilaan 14-15.1.


Maastohiihdon Suomen Cupin toisen osakilpailuviikonloppuun osallistuu yli 200 kansallisen tason kärkipään hiihtäjää. YLE:n televisioima Suomen Cup voidaan viedä tulevana viikonloppuna läpi erinomaisissa olosuhteissa, sillä kaikki ladut saadaan lumetettua ajoissa.

Suomen Cup:n osakilpailuissa hiihdetään lauantaina sprintit vapaalla hiihtotavalla ja sunnuntaina naiset hiihtävät 5 km ja miehet 10 km myös vapaalla hiihtotavalla. Sprinttien lähtölistalla on 40 nais- ja 74 mieshiihtäjää. Sunnuntaina normaalimatkoille on ilmoittautunut 65 mies- ja 47 naishiihtäjää.

Hakunilan latujen lumetuksesta vastaa Vantaan kaupunki. Kaupunki on tehnyt erinomaista työtä, sillä leudosta alkutalvesta huolimatta ladut saadaan kilpailuihin erinomaiseen kuntoon.
-”Sprinttilatu on jo hiihtokunnossa ja 2,5 km kisalatu on viimeistelyä vaille valmis vaille valmis”, kertoo Vantaan Kaupungin liikuntapaikkamestari Juha Savolainen.

Suomen Cupin Race Director Hannu Koivusalo on myös tyytyväinen kisojen alla niin osallistujamääriin kuin myös hyvään lumitilanteeseenkin.
-”Vantaalle on tulossa hienot kisat! Kilpailijamäärä kaikkineen on hyvä kun otetaan huomioon alkutalven heikko lumitilanne kotimaassa. Toivottavasti yleisö löytää Hakunilaan kannustamaan kansallisia ja kansainvälisiä huippujamme!”, Koivusalo kertoo kisojen alla.

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle
Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestäjäksi Korean Kangwonlandissa pidetyssä kongressissa.

Lue lisää

Vantaan Suomen Cupin pitäminen varmistunut

Maastohiihdon Suomen Cupin toisen osakilpailuviikonlopun järjestäminen Vantaalla 14.-15.1. Hakunilan urheilupuistossa on varmistunut.

Lue lisää