Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vantaan Suomen Cupin pitäminen varmistunut

 

Vantaan Suomen Cupin pitäminen varmistunut


Maastohiihdon Suomen Cupin toisen osakilpailuviikonlopun järjestäminen Vantaalla 14.-15.1. Hakunilan urheilupuistossa on varmistunut. Sunnuntaina 8.1. Vantaalla on ollut -12 astetta pakkasta ja järjestäjät ovat päässeet lumettamaan jo kahtena päivänä kisalatuja.

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Seppo Räty toteaa tyytyväisenä, että olosuhteet kisoille voidaan varmistaa:
-"Tänään su 8.1 Vantaalla pakkasta oli -12 astetta ja lunta on tehty pari vuorokautta yhteenmenoon. Käytännössä sprinttilatu on jo lumetettu ja huomenissa saadaan varmaankin loputkin lumetettua. Hiihtäjiä on ollut jo varsin runsaasti paikalla hiihtämässä. Toisinsanoen kilpailujen pitäminen on varmistunut", toteaa Räty.

Maastohiihdon Suomen Cupin toinen osakilpailuviikonloppu kilpaillaan Hakunilan Urheilupuistossa 14.-15.1.2012.

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle
Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestäjäksi Korean Kangwonlandissa pidetyssä kongressissa.

Lue lisää

Maastohiidon Suomen Cup vetää hiihtäjiä Vantaan Hakunilaan 14-15.1.

Maastohiihdon Suomen Cupin toisen osakilpailuviikonloppuun osallistuu yli 200 kansallisen tason kärkipään hiihtäjää.

Lue lisää