Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto jatkaa voittoputkessa

 

Korson Veto jatkaa voittoputkessa


Korson Vetoa näyttää olevan mahdoton pysäyttää joukkueen päästyä voittojen makuun. Kolmannen perättäisen voittonsa vantaalaiset kävivät hakemassa naapurikaupunkin Helsingin Urheilutalosta, kun Raision Loimu kaatui 3-1 (25-22, 19-25, 25-17, 25-21).

Edes Loimun päävalmentajan paikalla jälleen olleen Tomi Lemminkäisen "voittoputkitaika" ei riittänyt raisiolaisten pelastamiseksi.

Teppo Pulkkinen (14/+10) palkittiin kentän ykkösenä hyökättyään 54 % tehoilla ja huolehdittuaan kotijoukkueen vastaanoton pääroolista. Toni Kankaanpää oli myös vahva (19/+8, 59 %), kuten viisi kertaa torjunut Meris Merisaarkin (12/+8). Petteri Laurila nautiskeli pelin pyörittämisestä KoVen passarina ja Tuomas Haapasalo syötti vieraita ongelmiin.

Loimusta Henri Tuomi oli selkeä ykkönen tehden 14/+8 75 % tehoilla (hyökkäys 9/12). Ossi Rumpusenkaan tehoissa (17/+5, 57 %) ei ollut valittamista.

Jouko Lindberg, Korson Veto:

- Nyt alkoi viiden ottelun pätkä ja tärkeintä olisi pitää nyt jatkossa huumori päällä. Toisessä erässä meiltä loppui hyökkäys. Loistavasti saatiin pitkän erätauon jälkeen Tepon ja Tonin hyökkäys kasattua. Ykköshyökkäyksemme oli vähän kateissa. Kun se saadaan mukaan, niin saadaan lisätilaa laitureille. Rohkeasti lyötiin yläkäsistä. Laitureiden plussat yhteensä kaksitoista ja se on kova luku. Haapasalon syöttö oli tänään viimesen päälle. Onneksi Seppänen sai pelin loppuun pitkästä aikaa onnistumisia.

Kentä ykkönen Teppo Pulkkinen, Korson Veto:

- Tosi hyvät fiilikset ja jalat toimi tänään. Tosi hyvä peli. Oma ketsuppipullo aukesi ja itseluottamus kasvoi”.

Henri Tuomi, Raision Loimu:

- Me oltiin kai ton tasoisia. Oltiin ihan paskoja. Ei tollasella pelillä voita ketään. Jokaisen äijän pitää mennä peilin eteen. Jokaisen äijän pitää parantaa henkilökohtaista tasoaan.  Jos vaikka jostain löytyisi se taika. Rohkeutta pitää saada ja kivi pois harteilta ja siirtää se käteen.

Tomi Lemminkäinen, Raision Loimu

- Tilastoissakin näkyy, että parempi joukkue voitti tänään. Oma peli kulki vain toisessa erässä. Ensimmäinen erä olisi ollut otettavissa, mutta laiturimme eivät pystyneet hoitamaan ratkaisevia palloja. Ei saatu Vedon vastaanottoa rikki. Henkalla (Tuomi) kovat hyökkäystehot, mutta laitureiden tehot olisivat pitäneet olla parempia. Haapasalon syöttövuorot olivat meille myrkkyä.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää