Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto janoaa lisäpisteitä

 

Korson Veto janoaa lisäpisteitä


Tulevana lauantaina 15.10.2011. klo 15.00 alkaa Korson Lumossa kauden 2009-2010 Suomen mestarin Sun Volleyn ja Korson Vedon välinen koitos. Oululaisten ennakkojutussa todetaan, että ” Sun Volley on valmis mittaamaan Korson tämän hetken kunnon loukkaantumissumastaan huolimatta”. Vedon tukkimisprojektiin suuntaava ex- Suomen mestari saa vastaansa keskiviikkona ensimmäisen sarjapisteensä saalistaneen liigatulokkaan. Ottelun yhtenä teemana on Teppo Pulkkisen heittämä haaste Anssi Hakalalle. Haasteen takana on mitata kahden kokeneen biitsi-pelaajan päivän kunto lentopallon parissa. Anssi on ollut Sunin ns. luottoyypee, johon passari Parkkisenniemi turvautuu tiukoissa paikoissa. Teppo Pulkkinen parinaan Petri Parviainen ovat biitsimme sekä nykyisiä että tulevaisuuden toivoja, kun taas Anssi parinaan veljensä Lauri ovat suomalaisen beach volleyn legendoja.

Vedon valmentaja Jouko ”Jokke” Lindberg toteaa tulevasta ottelusta: ”Sama kuka tulee vastaan. Toivotaan että saadaan oma paketti toimimaan yhä paremmin. Toivottavasti ujostelu on nyt jäänyt taakse. Keskiviikkona jo mentiin selkeä askel eteenpäin ja lauantain teema on lite bättre”. Lite bättren on Jokke ilmeisesti omaksunut Lindströmin Currelta. Toni Kankaanpää ylitti Saimaa-ottelujen tehoillaan 2000 pisteen rajan. Daniel Castellani on kutsunut Tonin marraskuun maajoukkueleiritykseen, joten kuntoutuvan Kankaanpään pelaamista kannattaa tulla lauantaina Lumoon ihastelemaan kauempaakin. Keskiviikon ottelussa katsojia oli 636, joista muutama oli tullut jopa Valkealasta saakka. Pääkaupunkiseutu tuntuu laajenevan päivä päivältä. Vedon kapteeni Petteri Laurila totesi keskiviikon lehdistötilaisuudessa, että ” kiva kun sali oli täynnä väkeä”.  Kunnon kannustus antaa kummasti lisävirtaa pelaajille. Eiköhän lauteet pullistele jälleen lauantaina.

Sun Volleyn valmentaja Sami Kurttilan selästä putosi iso apina, joukkueen otettua 8.10. puhtaan 3-0 voiton Saimaa Volleysta. Nähdäänkö Samin mukana selästä pudonnut apina, niin sekin selviää ottelun tuoksinassa. Anssi Hakalan lisäksi kannattaa seurata kokeneen Juha Ahon sekä uuden tulokkaan Joni Savimäen otteita. Ja löytyyhän Sunin vaihtopenkiltä viime kauden kovelaisista Mikko Kallioniemi ja Tuomas Hautala.  KoVessa katseet kääntyvät Tonin ja Tepon lisäksi peli peliltä otteitaan parantavaan Jussi Niemelään.  Virosta tullut keskarivahvistus Meris Merisaar pääsee jo lauantaina varmasti paremmin sisään joukkueen kuvioihin. Keskiviikon viisieräisessä Saimaa-ottelussa nähtiin myös libero Kai Liukkoselta ja passari Petteri Laurilalta upeaa puolustustyöskentelyä. Kai Liukkonen puolusti jopa pisteen arvoisesti, jota ei kuitenkaan edes huipputilastomies Petri Virtasen opein saatu upotettua ottelun tilastointijärjestelmään.

Lauantain ottelun jälkeen Korson Veto ja valmentaja Jouko Lindberg tekevät paluun Raisioon. 19.10. klo 18.30 pelataan Raision Kerttulassa Suomen Cupin toisen kierroksen ottelu Loimu-KoVe. Mestaruusliigassa Veto on Sun Volleyn kohtaamisen jälkeen seuraavan kerran parrasvaloissa Oulussa Ettan vieraana 22.10. klo 15.00.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää