Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

 

Riku Kallioniemi on Liigan uusi toimitusjohtaja.

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Entinen liigapuolustaja Kallioniemi on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Keväällä 2002 päättyneen peliuransa jälkeen hän on toiminut yrittäjänä ja liiketoiminnan kehitystehtävissä muun muassa Technopolis Oyj:n ja Aalto-yliopiston palveluksessa. Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajaksi Kallioniemi nimitettiin elokuussa 2011.

Uudestakaupungista kotoisin oleva Kallioniemi pelasi peliurallaan 1990–2002 yhteensä 308 liigaottelua SaiPan ja Lukon puolustajana sekä 175 1. divisioonaottelua. Hän toimi kahdella viimeisellä kaudellaan SaiPan kapteenina. Lukon paidassa hän voitti SM-pronssia keväällä 1996.

- Olen erittäin otettu siitä, että valinta kohdistui minuun. Jääkiekko on koko elämäni ollut minulle intohimolaji. Seurajohtajana olen saanut huomata kuinka laajasti lätkä liikuttaa ja yhdistää suomalaisia. Parhaillaan huipentuvat kaikkien aikojen seuratuimmat pudotuspeliottelut, jossa jälleen syntyy ilta illan jälkeen uusia upeita tarinoita, Kallioniemi iloitsee.

- Liiga on urheilullisesti huipputason sarja ja Suomessa kaikilla mittareilla urheiluviihteen malliesimerkki, josta meidän on syytä olla ylpeitä. Toki samalla on muistettava jatkuva kehittämisen tarve. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että ihmisten vapaa-ajan tottumusten muuttuessakin pystymme edelleen olemaan se mielenkiintoisin asia. Minulla on vahva luotto siihen, että seurajohtajana kokemani liigaseurojen hienon yhteistyön kautta tulemme yhdessä kehittämään Liigasta entistäkin kovemman ja kiinnostavamman, Kallioniemi ennakoi.

Liigan hallituksen puheenjohtaja professori Vesa Puttonen kertoo toimitusjohtajahaun olleen intensiivinen kahden kuukauden projekti, jossa päästiin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

- Tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta, hakijoita oli useita kymmeniä. Riku oli Liigan ykköskandidaatti. Hänen kanssaan päästiin sopimukseen mutkattomasti, koska hänen näkemyksensä Liigan kehittämisestä vastaavat Liigan hallituksen ajatuksia. Nyt on aika toivottaa Riku tervetulleeksi ja antaa suurkiitokset vt. toimitusjohtajana toimineelle myynti- ja yhteysjohtajalle Juha Kuosalle, Puttonen kiittelee.

Kallioniemi aloittaa tehtävässään virallisesti 16.5.

Liigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

Lue lisää
Jani Kautosta Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja

Jani Kautosta Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja

Jani Kautto toimii Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentajana kaudella 2020–21. Kautto tulee työskentelemään niin Mestis-joukkueen kuin A-nuortenkin maalivahtivalmentajana.

Lue lisää
Ville Rautiala jatkaa lohipaidassa - Mikko Holopaiselle Mestis-sopimus

Ville Rautiala jatkaa lohipaidassa - Mikko Holopaiselle Mestis-sopimus

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen puolustaja Ville Rautialan kanssa. Uutena nimenä joukkueeseen liittyy A-nuorten maalivahti Mikko Holopainen.

Lue lisää