Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Euroopan mestari Weckman tähdittää motocrossin MX-liigan päätöstä Vantaalla

Euroopan mestari Weckman tähdittää motocrossin MX-liigan päätöstä Vantaalla

 

Motocrossin Euroopan mestaruuden 150-kuutioisten pyörien luokassa viime viikonloppuna voittanut Emil Weckman tähdittää kotimaisen 24MX MX-liigan viimeistä osakilpailua Vantaalla lauantaina. Sipoon Moottorikerhon 13-vuotias kuljettaja on myös fanien tavattavissa varikolla.

Hondan nimikkoluokan, EMX150:n, Euroopan mestaruuden voittanut Weckman osallistuu MX-liigassa alle 15-vuotiaiden kuljettajien korkeimman sarjatason, MXC/A-luokan kilpailuun.

Vastaansa Team Manninen Bros Honda -tiimin kuljettaja saa MXC/A-luokassa muun muassa kilpailun isäntäseura Vantaan Moottorikerhon Aleksi Kurvisen, Joni Mäkelän sekä Juho Rannan. MX-liigassa samoissa lähdöissä ajavat myös alemman sarjaportaan, eli MXC/B-luokan kuljettajat.

Euroopan mestarin vauhtia radalle tuovaa Weckmania voi käydä tervehtimässä myös varikolla, sillä nuorukainen jakaa nimikirjoituksia ja julisteita varikkopaikallaan ensimmäisten kilpaerien jälkeen kello 13:45.

24MX MX-liigakauden päätös

Motocrossin kansallinen 24MX MX-liigakausi 2015 päättyy Vantaan Vauhtikeskuksessa viikonloppuna 5.-6. syyskuuta. Mukana on lähes 300 ajajaa. Lauantaina ajetaan 7-15-vuotiaiden luokissa ja sunnuntaina niin sanotusti isoilla pyörillä. Kilpailuerät starttaavat kumpanakin päivänä kello 11:50. Sunnuntaihin mahtuu myös pienten lasten 50-kuutioisten pyörien näytösajo.

Lapset voivat käydä viikonlopun aikana kokeilemassa lasten motocrosspyöriä ilmaiseksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle