Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VaLePa oli Lumon herra ja Hidalgo

 

VaLePa oli Lumon herra ja Hidalgo


Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaan Korson Lumo-hallissa pelattiin maanantaina 04.03.2013 ns. TV-ottelu.   Kymmenentenä sarjassa ennen ottelua ollut Korson Veto kohtasi sarjan kärkeä hallitsevan Sastamalan ylpeyden VaLePan. Ottelun taisteluparina olivat Korson Vedon Niklas Seppänen ja VaLePan Olli Kunnari.  Lumipyryn keskeltä Lumon lauteille TV-kameroiden seuraksi tuli 326 katsojaa.

Ensimmäinen erä mentiin tekniseen aikalisään asti tasaisissa merkeissä. Sitten kentällä oli vain yksi joukkue – VaLePa. Sastamalaisten kenttäpuolustus oli tässä erässä todella uhrautuvaista ja heidän hyökkäys päätti jatkopallot kovalla teholla. Veto ei vain voinut paremmalleen mitään.

Toisessa erässä pallottelu oli välillä kissa hiirimäistä leikkiä. VaLePa puolusti uhrautuvasti ja Veto ei löytänyt tapaa horjuttaa VaLePaa. VaLePan vastaanotto oli lähes virheetöntä, joten Antti Esko pääsi käyttämään koko hyökkäysarsenaaliaan. Ansis Medenis ja Olli Kunnari olivat erän hahmot.

Kolmas erä oli lopulta yhtä maalia. Vammalan Lentopallo halusi tänään saatavilla olleita kolmea sarjapistettä ja sai ne. Peli ei noussut suurten pelien joukkoon.

Toisen erän merkittävin tapahtuma oli verkon nostaminen, joka oli valahtanut liian alas. Erä mentiin tasaisissa merkeissä kuuteen pisteeseen, jonka jälkeen VaLePa kaappasi jälleen otteen.

Korson Veto jatkaa heti ylihuomenna jälleen kotiottelulla. Vastaan asettuu Team Lakkapää, joka vaihtoi hiljattain valmentajaa. Normunds ”Nortsa” Veinbergs sai väistyä ja Ismo ”Iska” Tuominen yrittää kääntää rovaniemeläisten pelien suunnan kohti parempaa. 

Ottelun parhaat pistemiehet:
Korson Veto:  Meris Merisaar 9/+7, Niklas Seppänen 7/-3 ja Karl Külaots 5/0

Vammalan Lentopallo: Ansis Medenis 18/+15, Olli Kunnari  14/+12 ja  Anssi Vesanen 9/+7

LähiTapiola -pisteet:
Ansis Medenis, VaLePa  3 pistettä 
Olli Kunnari, VaLePa  2 pistettä 
Elviss Krastins, VaLePa  1 piste  

Otteluisäntä LähiTapiola palkitsi parhaan pelaajan palkinnolla Ansis Medeniksen VaLePasta ja Korson Vedosta  Meris Merisaaren.

Lehdistötilaisuuden kommentit:
Jouko Lindberg, Korson Veto

"Laitureiden tappolyönneissä oltiin heikkoja. Tyytyväinen olen keskihyökkääjien tehoihin. Se oli lähes ainoa asia mikä kulki. Vastaanotossa annettiin vastustajalle useampi pisteputki pelin aikana, vaikka loppuun päin hiha paranikin. Keskiviikkoon valmistaudutaan normaalisti ja vastassa on joukkue, johon meillä on enemmän aseita kuin Valepaa vastaan.”

Ugis Krastins, Vammalan Lentopallo

”Keskittyminen oli erittäin korkealla tasolla ja nautin siitä, että joukkueeni pelaa erittäin iloista ja positiivista lentopalloa, he nauttivat pelaamisesta. Tänään oli mahdollisuus kokeilla hieman eri tempoja. Motivaatiomme oli korkealla, koska varmistimme voitolla runkosarjan voiton.”

Antti Vallin, Korson Veto

”Kova vastus ja vähän tuli ehkä katseltua liikaa Vammalan tähtiä. Omat tavoitteeni ovat kuitenkin lentopallossa korkealla. Haaveilen ammattilaisuudesta. Pituuden (206 cm) pitäisi jo riittää, mutta muuten on tehtävä paljon töitä.”

Jarmo Korhonen, Vammalan Lentopallo

”Peli maistui ja oli aikalailla yhtä maalia. Keskittyminen pysyi hyvänä läpi pelin. Maajoukkue on mielessä ja pari vuotta sitten siellä kävinkin. Köpi ei ole vielä soittanut, mutta numerot on tiedossa.”

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää