Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VaLePa vei helposti kolme sarjapistettä Lumosta

 

VaLePa vei helposti kolme sarjapistettä Lumosta


Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaan Korsossa pelattiin keskiviikkona 23.01.2013 vuoden toinen Korson Vedon kotiottelu.  Yhdeksäntenä sarjassa ennen ottelua ollut Korson Veto kohtasi sarjajohtajan, sastamalalaisen ”punakoneen”, VaLePan.  Vammalan lentopallo on tällä kaudella jo voittanut Suomen Cupin, joten Lumoon paikalle tullut yleisö sai nauttia huippuotteista.  VaLePan kirkkaimpina tähtinä ovat Latvian maajoukkueen Ansis Medenis ja vuoden parhaaksi lentopalloilijaksi valittu Olli Kunnari.  Ottelun taisteluparina olivat Korson Vedon Joel Laakso ja VaLePan Atte Mäkitalo. Yleisöä oli viikkopelin imuun tarttuneita tullut Lumon lauteille mukavasti 350 katsojaa.

Ensimmäinen erä mentiin tekniselle aikalisälle saakka todella tasaisissa merkeissä. VaLePa johti tässä vaiheessa 13–14. Peli oli selvästi vielä hakemista ja ratkaisu tapahtui tilanteen 15–16 jälkeen.  Vedon vastaanotto petti parissa pallossa ja valmentaja Lindberg otti aikalisän tilanteessa 16–19. Sen jälkeen kentällä oli lopulta vain yksi joukkue, VaLePa. Erä lopulta helposti Sastamalan punakoneelle, 18–25.

Toinen erä alkoi VaLePan tahtiin ja Lindbergin ensimmäinen aikalisä  oli tilanteessa 4–8. Tekniselle aikalisälle mentiin tilanteessa 9–14. VaLePa vei ja KoVe vikisi. Tässä vaiheessa korsolaiset olivat erässä selvästi sarjajohtajaa jäljessä kaikilla pelin osa-alueilla.  Erä lopulta helposti VaLePalle ja korsolaiset eivät saaneet koko erän aikana peliään käyntiin. VaLePa pelasi lähes virheettömästi ja korsolaisilta loppui erässä usko omaan tekemiseen. 

Kahden ensimmäisen erän jälkeen sarjajohtajan parhaat pistemiehet olivat Ansis Medenis ja Eduadr Venski. Vedon paras oli tähän mennessä totutusti Niklas Seppänen.

Kolmas erä meni koko ajan VaLePan tahdissa ja Veto ei saanut peliä käyntiin tässäkään erässä.  Antti Eskolla oli helppo pyörittää peliä hyvän vastaanoton jälkeen.  Pitkät taistelupallot Korso hävisi lähes kaikki ja hyökkäys takkusi vetolaisilla läpi erän. Vammalaa vastaan Vedon pitäisi pelata aivan ylärajoillaan, mutta tänään ei sille tasolle päästy nousemaan.  Peli ei noussut suurten klassikoiden joukkoon.

Korson Veto matkustaa sunnuntaiksi Kokkolaan ja siellä vastaan asettuu Tiikerit.  Viikon kuluttua matka suuntautuu Tampereelle ja vastaan asettuu tuttuakin tutumpi Isku Volley.  Seuraava kotiottelu on Lumossa 6.2. keskiviikkona ja vieraaksi tulee Hurrikaani Loimaalta.

KoVen tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää