Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ruutulle pelikielto

 

Ruutulle pelikielto


Kiekko-Vantaan Alexander Ruutulle on määrätty kahden ottelun pelikielto keskiviikkona pelatun Kiekko-Vantaa - LeKi -ottelun tapahtumien johdosta.

Ruutun lisärangaistus on tuomittu päähän kohdistuneesta taklauksesta säännön 540 b) perusteella. Päätuomarit ovat tuominneet tilanteesta 5 min + pelirangaistuksen säännön 540 b) perusteella.
Erotuomariraportin mukaan: ” Ottelun kolmannessa erässä ajassa 56:09 LeKin pelaaja B33, Lassi Mattila, noutaa puolustusalueensa vaihtoaitioiden puoleisesta kulmasta kiekon ja syöttää sen kohti keskialuetta. Tällöin A18, Alexander Ruuttu luistelee p-pisteen suunnalta kohti Mattilaa ja taklaa tätä vartaloaan kohottaen vasten laitaa, osuen Mattilaa olkavarrella kasvoihin, ja aiheuttaa Mattilalle suun alueelle vertavuotavan haavan. Taklaus kohdistuu Mattilaan välittömästi syötön lähdettyä.”

Otteluvalvoja toteaa raportissaan: ” Taklauksen seurauksena B33 näyttää loukkaantuvan ja hän poistuu pukukoppiin. Hetken päästä hän palaa takaisin vaihtopenkille. Hieman aikaa penkillä istuttuaan hän palaa myös jäälle pelaamaan.”

Videotallenteelta voidaan todeta, että Ruutun olkapää on osumassa Mattilan kasvoihin. Kamera kääntyy kuitenkin juuri ennen osumaa, joten osumaa ei voida todeta videotallenteelta.
Taklaus osuu erotuomariraportin ja otteluvalvojan raportin mukaan suoraan päähän sekä aiheuttaa pelaajan lievän loukkaantumisen. Säännön 540 b) mukaan pelaajalle, joka vahingoittaa vastustajaa ”pään alueelle kohdistuneen ” taklauksen seurauksena, on tuomittava ottelurangaistus.

Ruuttu kärsii pelikieltonsa seuraavissa Mestis–otteluissa:
18.01. K-Vantaa – Peliitat
19.02. K-Vantaa – Sport

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulleAlexanderRuuttu

Alexander Ruuttu

9.12.1992 Chicago, IL
Tiedot


Henri Tamminen Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

Henri Tamminen Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen 25-vuotiaan hyökkääjän Henri Tammisen kanssa.

Lue lisää
Kiekko-Vantaalle seitsemän sopimuspelaajaa

Kiekko-Vantaalle seitsemän sopimuspelaajaa

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavat jatkosopimukset puolustaja Joel Pyykkösen sekä hyökkääjien Joakim Kukkosen, Alex Leväsen ja Roope Niskasen kanssa.

Lue lisää
Patrik Moisio lohipaitaan

Patrik Moisio lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Patrik Moision, 24, kanssa.

Lue lisää
Suoknuutin pelaajasopimus purettu

Suoknuutin pelaajasopimus purettu

Kiekko-Vantaan ja hyökkääjä Eljas Suoknuutin pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää