Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ruutulle pelikielto

 

Ruutulle pelikielto


Kiekko-Vantaan Alexander Ruutulle on määrätty kahden ottelun pelikielto keskiviikkona pelatun Kiekko-Vantaa - LeKi -ottelun tapahtumien johdosta.

Ruutun lisärangaistus on tuomittu päähän kohdistuneesta taklauksesta säännön 540 b) perusteella. Päätuomarit ovat tuominneet tilanteesta 5 min + pelirangaistuksen säännön 540 b) perusteella.
Erotuomariraportin mukaan: ” Ottelun kolmannessa erässä ajassa 56:09 LeKin pelaaja B33, Lassi Mattila, noutaa puolustusalueensa vaihtoaitioiden puoleisesta kulmasta kiekon ja syöttää sen kohti keskialuetta. Tällöin A18, Alexander Ruuttu luistelee p-pisteen suunnalta kohti Mattilaa ja taklaa tätä vartaloaan kohottaen vasten laitaa, osuen Mattilaa olkavarrella kasvoihin, ja aiheuttaa Mattilalle suun alueelle vertavuotavan haavan. Taklaus kohdistuu Mattilaan välittömästi syötön lähdettyä.”

Otteluvalvoja toteaa raportissaan: ” Taklauksen seurauksena B33 näyttää loukkaantuvan ja hän poistuu pukukoppiin. Hetken päästä hän palaa takaisin vaihtopenkille. Hieman aikaa penkillä istuttuaan hän palaa myös jäälle pelaamaan.”

Videotallenteelta voidaan todeta, että Ruutun olkapää on osumassa Mattilan kasvoihin. Kamera kääntyy kuitenkin juuri ennen osumaa, joten osumaa ei voida todeta videotallenteelta.
Taklaus osuu erotuomariraportin ja otteluvalvojan raportin mukaan suoraan päähän sekä aiheuttaa pelaajan lievän loukkaantumisen. Säännön 540 b) mukaan pelaajalle, joka vahingoittaa vastustajaa ”pään alueelle kohdistuneen ” taklauksen seurauksena, on tuomittava ottelurangaistus.

Ruuttu kärsii pelikieltonsa seuraavissa Mestis–otteluissa:
18.01. K-Vantaa – Peliitat
19.02. K-Vantaa – Sport

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulleAlexanderRuuttu

Alexander Ruuttu

9.12.1992 Chicago, IL
Tiedot


Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmelan, 30, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Salmelalle tuli mahdollisuus siirtyä ulkomaille ja otti loppukaudeksi mielenkiintoisen pestin vastaan.

Lue lisää
Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen toimii Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös ensi kaudella. Jani Manninen jatkaa puolestaan apuvalmentajana ja ottaa sen jälkeen vetovastuun kaudelle 2022–23.

Lue lisää
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

Lue lisää