Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto avasi kotipelit häviöllä Raision Loimulle

Ottelun lopputulos 0-3, erät 22-25, 17-25 ja 17-25

Pääkaupunkiseudun yleisö pääsi viimeinkin tositoimiin. Korson Veto kohtasi Lumossa yhden Mestaruusliigamme ikoniseuroista, Raision Loimun.  Loimulla aloitti tänään passarina Jani Sippola ja hakkurina Ossi Rumpunen.  Ensimmäinen erä meni tasaisissa merkeissä, mutta tekniselle aikalisälle mentiin Vedon johtaessa. Külaotsin syöttäessä johdettiin jo 16-11. Savimäen hyvillä lyönneillä Loimu tuli tasoihin 16-16. Tilanteessa 17-17 Rumpusen tilalle tuli Dean Bittner. KoVe otti tuplavaihdon takaisin tilanteessa 19-22. Kujanpää yritti rauhoittaa porukkaansa aikalisällä tilanteessa 22-24. DuFault päätti erän nelospaikalta Loimun erävoitoksi 22-25. Savimäki oli erän paras pistemies 6/+6.

Toinen erä mentiin Loimun kolmen, neljän pisteen johdossa Vedon vastaanoton hapuillessa.  Vedon ensimmäinen aikalisä otettiin tilanteessa 4-9. Tekniselle mentiin Loimun johtaessa 9-14. Veto ei saa peliään kuosiin. Vastaanotto ei toimi. Korsolla oli erässä todella paljon käsittelyvirheitä. Loimu oli karkuteillä erän keskivaiheilla 10-16. Vedon vastaanoton edelleen hapuillessa Loimu johti jo 11-19. Eränumerot kaunistuivat hiukan lopussa lähinnä Loimun omilla virheillä. Jordan DuFault oli toisen erän kunkku hyvillä kuutospaikan hyökkäyksillään. Bittner säesti hyvin DuFaultia erän lopussa. Erä selvästi Loimulle 17-25. Yleisöä oli paikalla 332.

Kolmannessa erässä Vedon vastaanotto on kunnossa ja keskihyökkäys toimii. Jouko Lindberg ottaa ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 6-7. Loimu tuli edelleen vahvasti kuutospaikan hyökkäyksellä.  Erän puolen välin lähestyessä Loimu jatkoi painavalla syötöllä ja Vedon vastaanotto alkoi hajota. Tekniselle mentiin lukemissa 9-14. Loimu jatkoi lähes virheetöntä peliään ja johti jo 11-17. Veto ei saa erän lopussakaan peliään käyntiin ja Loimu jatkoi selvään erävoittoon.

Korson Veto matkaa tulevana viikonloppuna Savon sydänmaille. Lauantaina vastaan tulee Saimaa Volley ja sunnuntaina Pielaveden Sampo.

Ottelun parhaat pistemiehet:

Raision Loimu: Joni Savimäki 20/+15, Ossi Rumpunen 13/+9 ja Jordan DuFault 10/+6

Korson Veto:  Karl Külaots 10/+4, Niklas Seppänen 9/0 ja Meris Merisaar 6/+6

Lehdistötilaisuuden kommentit:

Petteri Laurila, Korson Veto

”Meris pelasi isyyden innolla. Eka erä oli samanlainen kuin pohjoisen turnauksessa. Tekemämme pistekaulan kaveri saa kiinni. Kaksi viimeistä erää oli todella vaisua. Hyökkääjälle pitäisi pystyä paikkoja pelaamaan, tänään petti joka osa-alue. Minut pois laskettuna porukka on nuori. Meidän on vältettävä kaikin keinoin viime vuoden alku. Pisteiden makuun pitää päästä.”

Simo-Pekka Olli, Raision Loimu

”Kollegani Janin peli oli hyvää katsottavaa ja tilastokin näyttää siltä.  On mukava olla kotimaassa ja alan  päästä rytmiin kiinni. Koulun kanssa joutuu sovittelemaan, mutta hyvin on mennyt.”

Jouko Lindberg, Korson Veto

”Harmi, että hyvä lähtö ekaan erään katkesi vastustajan pisteputkeen. Kun leuka painuu rintaan, niin se alkaa näkyä torjunnassa ja puolustuksessa. Ekan erän jälkeen oli tsemppaaminen näennäistä. Meidän pitää pelata jokaista joukkuetta vastaan osaamisen ylärajoilla. Selkäranka meni poikki ekassa erässä. Kaksi perättäistä pisteputkea Loimulla ekassa erässä, toinen viiden ja toinen neljän pisteen. Yhden putken voi kestää, mutta ei tuommoista. Jätkät huoltavat huomisen ja perjantaina lähdetään menemään. ”

Vesa Kujanpää, Raision Loimu

”Vastuu maistuu, olo kuin pikkupojalla karkkikaupassa. Hienoa aikaa. Kesä on ollut hienoa tehdä hommia. Hissi tuntuu menevän nopeasti ylöspäin. Kivaa on ollut ja tottahan pelit tekee tästä kivemman. Pelattiin kohtalaisen virheetön peli ja pelattiin fiksusti. Harjoituspeleissä torjunta on ollut meidän vahvuus ja vaikka maanantaina hävittiin, se on yksi kunnossa oleva vahvuutemme. Peli oli mukavan oloista.”