Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestaruusliigakausi alkaa Lumossa

 

Mestaruusliigakausi alkaa Lumossa


Saako Korson Veto ahdistettua Raision Loimun kujan päähän?

Korson Veto avaa lentopalloilun Mestaruusliigan kotiottelunsa kohtaamalla Lumossa 26.09.2012 poikkeuksellisesti klo 20.00 Raision Loimun. Päävalmentajan vastuun on ottanut Vesa Kujanpää, joka veikkasi Mestaruusliigan avajaistilaisuudessa Loimua neljän parhaan joukkoon. Viime kaudella Vesa toimi kauden lopussa Tomi Lemminkäisen aisaparina Loimun peräsimessä, joten seura ja suurin osa pelaajista ovat hänelle tuttuja. Raision Loimu vaihtoi jenkkipelurinsa. Hakkurina on Dean Bittner ja yleispelaajana Jordan DuFault. Sun Volleysta tulivat yleispelaaja Joni Savimäki ja libero Juho Rajala. Ulkomailta seuraan palasi passari Simo-Pekka Olli. Tuttuja loimulaisia viime kaudelta ovat mm. Jani Sippola, Ossi Rumpunen, Henri Tuomi ja Kimmo Kutinlahti, joten Raisiossa ollaan valmiita vaikka mitalipeleihin asti.

Korson Veto avasi kautensa pohjoisen kiertueella. Lauantaina Team Lakkapää voitti Vedon erin 3-1. Sunnuntaina Oulussa korsolaiset saalistivat kauden ensimmäisen sarjapisteensä. Lentopalloseura Etta voitti viisieräisen kamppailun. Vedon pistemiehiä olivat Niklas Seppänen ja pirteästi pelannut uusi hakkurilupaus Karl ”Kalle” Külaots. Vedon taistelutahdon ilmentymänä oli Oulun neljäs erä. Etta johti erää jo 23-17, mutta korsolaiset nousivat erän voittoon luvuin 24-26.

Keskiviikon pelin taisteluparina ovat kokeneet passarit Petteri Laurila ja Simo-Pekka Olli. Molemmat ovat pelanneet ammattilaisina mm. Italiassa. Loimussakin 90-luvulla pitkään valmentanut Jouko ”Jokke” Lindberg tavoittelee joukkueensa kanssa pudotuspelipaikkaa, joten keskiviikkona Lumossa on luvassa kiivasta taistelua sarjapisteistä. Otteluun on kutsuttu Hietsun Beach Volley ry:n jäseniä, joten Lumon lauteilla saattaa olla tungosta. Peli päättää biitsin ulkopelikauden ja avaa komeasti Mestaruusliigan taistot pääkaupunkiseudulla.

Viime kaudella Korson Veto voitti kotonaan Raision Loimun Helsingin Urheilutalolla erin 3-1. Tuossa ottelussa Vedon yleispelaaja Teppo Pulkkinen oli ns. liekeissä. Pääkaupunkiseudun lentopallofanien kannattaa tulla Lumoon seuraamaan Vedon uuden liberon Sven Sarcevicin otteita. Sven on Kroatiasta ja maajoukkuetason libero.

Tulevana viikonloppuna on Korson Vedolla edessään matka Savon sydänmaille. Savonlinnassa kohdataan lauantaina aina niin rakas Saimaa Volley ja sunnuntaina on vastassa Pielaveden Sampo. Seuraava kotiottelu on lauantaina 06.10.2012 klo 17.00 ja vastaan tulee Mestaruusliigaan noussut Liiga-Riento Pohjois-Karjalan Joensuusta.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää