Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto käy Kunnarilla maustetun VaLePan kimppuun

 

Korson Veto käy Kunnarilla maustetun VaLePan kimppuun


Keskiviikkona 22.02 Lumo-hallissa tatami tömisee, kun pistenälkäinen Veto haastaa klo 18.30 alkavassa ottelussa VaLePan. Pudotuspeliunelmaansa jahtaava Vantaan Korson lentopalloylpeys väänsi sunnuntaina Etta Volleylta viisieräisestä koitoksesta kaksi pistettä. Sastamalan legendaarinen VaLePa voitti maanantain tasokkaassa TV-ottelussa Pielaveden Sammon 3-2. Joukkueiden edellinen koitos Helsingin Urheilutalossa päättyi VaLePan selkeään 3-0 voittoon. Tuosta ottelusta saldoksi jäi lähinnä Olli Kunnarin Moculescu-muistelot ja Lassi Nurmisen liigadebyytti. Keskiviikkona on kuitenkin uusi peli, josta ei panoksia puutu. Veto tarvitsee pisteitä pitääkseen pudotuspeliunelmansa elossa. VaLePa jahtaa runkosarjan voittoa ja haluaa varmasti mukaansa kolme pistettä Vedon kustannuksella. Kunnari ja kumppanit saapuvat sarjajohdossa Korsoon.

Ottelun taisteluparina on kaksi todella taitavaa yleispelaajaa: Toni Kankaanpää ja Olli Kunnari. Molemmat ovat jättäneet toistaiseksi eurokentät taakseen ja tarjoavat nyt huipputaitojaan Lumon vaativalle yleisölle. Kunnarin Olli on tilastoykkönen lähes kaikissa tilastoissa, toki Suomen myydyimpien levyjen kärkilistalta ei Ollia vielä löydy. Sunnuntaina saatiin nauttia Kankaanpään Tonin kovista pommisyötöistä, joista tilastoihin saatiin jopa kolme ässämerkintää. Kunnarin Ollin syöttövalikoima käsittää lähes kaikki mahdolliset vaihtoehdot, joten Vedon vastaanotolla riittää hikoilemista.

Moni katsojista varmaankin odottaa keskiviikolta jälleen viisieräistä trilleriä. Ottelutapahtuman kuuluttaja Arto "Leiska" Leinonen on yhdessä pelaajien kanssa valmis villitsemään yleisön kunnon kannustukseen. Keskiviikkona kannattaa tulla Lumoon, silloin livenä nähtävä Olli Kunnari ei ole jokapäiväistä herkkua lentopalloilun ystäville. Ja vieraileehan itse Elvisskin Korsossa!

Liigan hakkurieliittiin kuuluva Jussi Niemelä on saanut erityisesti viime peleissä iskunsa kulkemaan. Akseli Laurila-Niemelä on toiminut kuin sipoolainen käkikello. Vetolaiset ovat löytäneet kauden edetessä taisteluilmeen ja asenteen, jota ei voi kuin ihailla. Peli pelataan loppuun saakka unelmaan uskoen. Pallot kaivetaan peliin aivan Lumon parketin pinnasta ja kovuutta on tullut lisää suorituksiin. Kaikki on siis valmiina keskiviikon jännitysnäytelmään. Kahvion herkulliset antimet kruunaavat keskiviikkoisen ottelutapahtuman.

VaLePan kohtaamisen jälkeen onkin edessä kaksi tuiki tärkeää vierasottelua. Sunnuntaina 26.02 kohdataan oululainen Sun Volley. Edellinen Oulun aurinkoinen matka toi tuliaisiksi kaksi pistettä. Keskiviikkona 29.02. on edessä rakkaan vihollisen Saimaa Volleyn kohtaaminen Mikkelin Rantakeitaalla. Saimaa on voittanut kauden molemmat kohtaamiset, joten nyt jos koskaan on revanssin paikka.

Vedon valmentajaguru Jouko "Jokke" Lindberg siteeraa usein viidakon legendan Mustanaamion viisauksia. Keskiviikon peliin sopii seuraava viisaus. Mustanaamio on kova koville. Fantomen är hård mot de hårda.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää