Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Onko pisteputkessa kulkeva Korson Veto jälleen tyly isäntä Etta Volleylle

 

Onko pisteputkessa kulkeva Korson Veto jälleen tyly isäntä Etta Volleylle


Pitkässä pisteputkessa kulkeva Vantaan Korson lentopalloylpeys oli loppiaisena tyly isäntä Olli Kuoksan luotsaamalle joukkueelle. Miten päättyykään joukkueiden kohtaaminen Korson Lumossa sunnuntaina 19.02. klo 15.00? Loppiaisena voitto tuli eränumeroin 3-1. Jouko Lindbergin valmentama KoVe suorastaan janoaa pisteitä pitääkseen elossa unelmansa pääsystä pudotuspeleihin. Etta kaatoi 8.2. Rovaniemellä Team Lakkapään 3-2. Veto taasen huojutti rovaniemeläistä korttitaloa Lumossa samoin numeroin 3-2 sunnuntaina.

Ottelun taisteluparina on kaksi passarilupausta: Mauri Kurppa ja Juha Keihäskoski. Mauri Kurppa antoi oivan työnäytteen Vedon vieraillessa voitokkaasti Muuramessa. Korsolaiset ovat tosiaan kunnon pisteputkessa ja sarjapisteitä on otteluun lähdettäessä 24. KoVen sijoitus on kymmenes. Etta löytyy sijalta 7 kolmellakymmenelläkahdella sarjapisteellään. Ettalla on toki lauantaina ottelu Isku Volleyta vastaan Pyynikin Urheiluhallissa, sopiva alkulämmittely sunnuntain koitokseen.

Vedon pisteputki on vaikuttanut myös yleisön villiintymiseen. Viime sunnuntain voitto-ottelussa Lakkapäätä vastaan tunnelma Lumossa oli kauden paras. Ottelutapahtuman kuuluttaja Arto "Leiska" Leinonen on yhdessä pelaajien kanssa saanut yleisön heräämään kunnon kannustukseen. Pelin lisäksi katsojien kannattaa tulla paikalle jälleen nauttimaan erinomaisesta tunnelmasta koko perheen voimalla.

Vetolaiset ovat onnistuneet viime peleissä laajalla rintamalla. Toni Kankaanpää liekehti viime pelissä yhdessä Niklas Seppäsen ja Jussi Niemelän kanssa. Molemmat keskipelaajat Lassi Nurminen ja Pasi Kuosmanen kuuluivat myös onnistujiin. Ikinuoret Petteri Laurila ja Kai Liukkonen taistelivat viime pelissä esimerkillisesti joka pallosta kaivaen ne peliin välillä lähes mahdottomistakin paikoista. Toivottavasti tahti jatkuu oululaisten ihmetykseksi. Hakkurihirmu Salvis Cielavs ei loppiaisena onnistunut aivan nappiin, mutta kokenut pallontappaja kuuluu edelleen liigan eliittiin.

Heti Mestaruusliiiga-ottelun jälkeen alkaa Korson Vedon farmijoukkueen taisto 2-sarjan ylemmässä jatkosarjassa. Vastaan asettuu KoLe-57 Kouvolasta. Jo Kimmo Volleysta tuttu Ransu Miinalainen tulee jälleen esiintymään Lumon yleisölle. KoVen farmijoukkueen pelaajista voi mainita mm. Antti Vallinin ja Niko sekä Ari Kärkkäisen. Seuraava liigaottelu on jo heti keskiviikkona 22.2. klo 18.30 Lumossa. Silloin Veto yrittää haalia pisteitä sarjaykköseltä VaLePalta, jonka yleispelaajaguru Olli Kunnarikin on jälleen tervehtynyt pelikuntoon nilkkavamman jälkeen.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää