Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto matkaa ensin Tiikerijahtiin ja sitten Muuramen saunamiesten lämpimään syleilyyn

 

Korson Veto matkaa ensin Tiikerijahtiin ja sitten Muuramen saunamiesten lämpimään syleilyyn


Korson Veto aloittaa viikonlopun Tiikerijahdilla kohtaamalla Kokkolan Hollihaan koulun liikuntahallissa 4.2. klo 17.00 Kokkolan Tiikerit. Ismo Tuomisen valmentama nousijajoukkue on jo kohdattu tällä kaudella kerran KoVen kotisalissa Lumossa. Silloin korsolaiset olivat tiikereitä parempia eräluvuin 3-1. Tiikerit voitti viime lauantaina Raision Loimun 3-2 ja hävisi sunnuntaina Loimaalla Hurrikaanille 1-3. Korson Veto kohtasi lauantaina Kunnarin tähdittämän VaLePan ja hävisi selvin eränumeroin 0-3, vaikka pelissä olikin viitteitä taistelemaan heräävästä Vedosta.
Lauantain ottelu on ns. kuuden pisteen ottelu, sillä molemmilla joukkueilla olisi käyttöä vaikkapa kolmellekin sarjapisteelle. Kokkola ei ole ollut korsolaisille mikään helppo paikka, joten tuskin nytkään pisteet lähtevät Vantaalle helpolla. Tiikereiden viimeisin vahvistus on viime kaudella Loimussa passarina pelannut Jose Carrasco. Petteri Laurila on hänen virkaveljensä verkon toisella puolella. Tiikereiden muut ulkomaalaisvahvistukset ovat hakeneet parasta virettään ja Raisiossa molemmat heistä onnistuivat. KoVe on liikkeellä pääosin kotimaisin voimin ja tuoreimpana liigakasvona esiintyi debyytissään viime lauantaina keskitorjuja Lassi Nurminen. Lassi tuurasi hyvin sairaana olleita Pasi Kuosmasta ja Meris Merisaarta.

Sunnuntaina Muuramen kulttuurikeskuksessa on tarjolla korsolaista ruumiinkulttuuria saunamiesten asettuessa verkon toiselle puolelle. Veto kohtaa 5.2. klo 15.00 Muuramen Lentopallon, joka viimeksi löylytti KoVea oikein kunnolla. Muuramen Lentopallo mainostaa ennakossaan ottelua "Toni Kankaanpään paluuna osa II". Jos tarkkoja ollaan, niin pelasihan Toni toki viime kaudella muutaman ottelun Muuramen paidassa ennen siirtymistään ulkomaiden ammattilaiskentille. Ehdottomasti suurimman osan liigapeleistään kotimaassa Toni on edustanut Korson Vetoa. Liigaurakka Tonilla alkoi aikanaan Rocksin paidassa. Vedon joukkueesta Tonihan on Lähivakuutuksen pistekilpailussa tällä kaudella parhaiten pärjännyt. Hänellä on 17 pistettä ja sijoitus on kolmastoista.

Muurame on sarjassa tätä kirjoitettaessa neljäntenä ja Veto yhdentenätoista. Keski-Suomen saunamiehet vahvistivat joukkuettaan alkuviikosta keskitorjuja Nathan Bennetillä, joka pelasi viime kaudella Liiga-Riennon riveissä. Nathan on Iso-Britannian maajoukkuemiehiä, joten hän voi olla niitä harvoja, jotka pääsevät esiintymään Lontoon olympialaisissa. Muurame on tällä kaudella ollut korsolaisille todella kova kaski käännettäväksi. Sunnuntai voi kuitenkin muuttaa kaiken. Valmentaja Jouko Lindberg on saanut joukkueelleen viikon verran tärkeää harjoitusaikaa. Muuramella on viikkopeli Raision Loimun vieraana Kerttulassa. Vedolla on vyöllään tältä kaudelta jo arvokkaita päänahkoja, kuten haastajalla kuuluukin olla. Team Lakkapään lisäksi korsolaiset ovat kaataneet Loimun, Etta Volleyn, Tiikerit ja Sun Volleyn. 
Pääkaupunkiseudun lentopalloystävien suosikki Korson Veto matkaa viikonlopun vierasotteluiden jälkeen keskiviikkona 8.2. Hurrikaanin luolaan. Sunnuntaina 12.2. kohdataan Team Lakkapää Lumossa klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää