Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saimaa Volleylle viiden pisteen kotiviikonloppu

 

Saimaa Volleylle viiden pisteen kotiviikonloppu


Saimaa Volley kuittasi kotiviikonlopustaan Savonlinnassa viisi pistettä, kun se otti lauantaisen Sun Volley-pelin kolmen pisteen jatkeeksi sunnuntaina kaksi pistettä Korson Vedolta. Viisieräisen jännärin eräluvut olivat 3-2 (25-18, 25-22, 18-25, 23-25, 15-12).

SaVo pelasi kaksi ensimmäistä erää hyvin venezuelalaishakkuri Luis Ariaksen ollessa lähes virheetön. Kolmanteen erään peli alkoi murentua ja joukkue joutui vaihtamaan myös liberoa Mikko Sairasen saatua krampin selkäänsä. Eetu Pennanen korvasi Sairasen mainiosti, joten sillä osastolla ei halvaantumista tapahtunut.

Viidettä erää kotijoukkue hallitsi ja lopulta tehot 33/+22 tehneet Luis Ariaksen johdolla joukkue sai juhlia voittoa. Romans Sauss paransi huomattavasti lauantaista ja narutteli etenkin jujuillaan tehot 23/+16.

Vantaalaisista Toni Kankaanpää teki 24/+15 ja säikäytti itsensä sekä joukkueensa loukattuaan jalkansa kolmannen erän avauspallossa. Mies palasi kuitenkin peliin heti seuraavaan erään. Jussi Niemelä hyökkäsi 52 % tehoilla 18/+13. Joel Laakso teki neljännen erän ratkaisuvaiheen ässäsyötöllään uransa ensimmäisen liigapisteen.

Pertti Pyykkö, Saimaa Volley:

- Kaksi ensimmäistä erää meni hyvin. Sairasen Mikolla kramppasi selkä ja jouduttiin tekemä vaihto liberon paikalle. Se ehkä sotki peliä, vaikka Pennasen Eetu pelasi loistavasti liberona. Arias oli todella kova tänään ja mies parantaa peliään jatkuvasti. Viisi pistettä tuli viikonloppuna ja siihen pitää olla tyytyväinen, vaikka mielusti olisi otettu kuusi pistettä.

Jouko Lindberg, KoVe:

- Kaksi ensimmäistä erää ihmettelin, että haluaako joukkue voittaa. Pelistä puuttui räväkkyys ja tuli liikaa pehmeitä ratkaisuja. Pelin edetessä uskallettiin haastaa vastustaja ja torjunta ja puolustus parani loppua kohti.

Parhaat pistemiehet
SaVo: Arias 33/+22, Sauss 23/+16, Seppänen 13/+5
KoVe: Kankaanpää 24/+15, Niemelä 18/+13, Merisaar 9/+5

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää