Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seitsemänkymppinen kaksikko KoVen avausvoiton takana

 

Seitsemänkymppinen kaksikko KoVen avausvoiton takana


38-vuotias passari Petteri Laurila ja 33-vuotias 15. kauttaa pääsarjassa pelaava hakkuri Jussi Niemelä juonivat Korson Vedolle kauden avausvoiton toisen liigatulokkaan Kokkolan Tiikereiden kaaduttua Vantaalla 3-1 (20-25, 25-21, 28-26, 25-21).

Niemelä teki 26/+15 ja vieraiden ykkönen, 15 vuotta kotihalluria nuorempi, Tommi Siirilä 17/+11. Siirilä on nyt tehnyt kahteen viimeiseen peliin 16,5 pinnaa ottelua kohden, kun kauden viiteen ensimmäiseen saalis oli 4,8.

Jouko Lindberg, KoVe:

- Hyvä, että tämä voitto tuli. Tässä pelissä oli enemmän pelissä kuin on ollut aiemmin. Tärkeintä on, että päästiin nousemaan pelin huonosta alusta. On se hienoa, että joukkueessa on Toni Kankaanpään tasoinen "vaihtopelaaja". Toni tuo oman osaamisensa lisäksi energiaa peliin. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Niemelä pääsi sille tasolle, millä hän oikeasti on. Hyökkäyspuolella tuli pisteitä. Niemelä sai hyvän otteen. Syöttämisen kanssa joudutaan töitä tekemään."

Toni Kankaanpää myönsi olevansa kaukana huippukunnosta.

- Saatiin ketsuppipullosta tulppa auki ja nyt uskalletaan alkaa voittamaan. Pitkään ollaan ootettu tätä hetkeä. Hetki nautitaan. Eteenpäin mennään koko ajan viikko toisensa jälkeen. Olen Litmasen tyyppisessä vartin kunnossa, mutta kivaa näinkin.

Ismo Tuominen, Tiikerit:

- Tämä oli neljäs liigapelini Tiikereiden valmentajana. Jotain on mennyt oikein, kun peli alkoi niin kuin pitikin. Onnistuttiin. Toisessa erässä Petteri Laurila pääsi pyörittämään peliä, jonka jälkeen puolistuspelimme heikentyi merkittävästi. Passareiden taisto 100-0, tai 110-0, meni kotijoukkueelle.
Olen koittanut sulkea kaikki ne asiat, mitä he ovat aikaisemmin tehneet. Peliajatusta on haettu ja passarin kanssa on tehty töitä. Joukkueessa on määrätty määrä pelaajia ja valmentajia ja siitä yritetään saada kaikki irti, mitä saadaan. Paineita on päivittäin.

Parhaat pistemiehet
KoVe: Niemelä 26/+15, Kankaanpää 11/+7, Pulkkinen 11/0
Tiikerit: Siirilä 17/+12, Kaattari 11/+6 (5 torj.), Anachkov 10/+4

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää