Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kesyttääkö Korson Veto Tiikerit

 

Kesyttääkö Korson Veto Tiikerit


Sunnuntaina Vantaan Korson Lumo-halliin saapuu Kokkolasta viime viikonloppuna Sun Volleysta ensimmäisen voittonsa ottanut Tiikerit. Ottelu alkaa isäinpäivänä 13.11.2011 klo 15.00. Ottelun taisteluparina ovat Kaattarin veljekset Jussi ja Antti. Jussi pelaa KoVessa hakkurina ja veljensä Antti Tiikereiden keskitorjujana. Antti, Himangan Urheilijoiden kasvatti, on aloittanut kautensa vahvasti. Keskitorjujalahjakkuus on Mestaruusliigan torjuntatilastossa sijalla kahdeksan tilillään 24 torjuntaa. Ottelu on sarjassa viimeisinä olevilla liigaan nousseille seuroille ns. ”kahdeksan pisteen ottelu”. Molemmat tarvitsevat sarjapisteitä ja ottelun voittajalla on mahdollisuus hengittää edes päivä hiukan helpommin.

”Ei ole liikaa päästy totaalirosterilla harjoittelemaan. Kaattarin Jussi on sivussa varmaankin pitempään, mutta Jussi on aloittanut jo kuntoutuksen. Tiikeri-pelissä meidän on vedettävä kauden parasta peliä. Hurrikaani-matsin jälkeen on tilaisuus harjoitella kunnolla ja nyt treenataan kovaa”, totesi Vedon valmentaja Jouko ”Jokke” Lindberg  Veto-Hurrikaani  –pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Treenien tuloksia kannattaa tulla katsomaan Lumon lauteille.

Kokkolan Tiikerit on ehtinyt jo kauden alussa vaihtamaan valmentajaa. Matti Försti väistyi ja tilalle löytyi viime kaudella PiiVolleyta valmentanut Ismo ”Iska” Tuominen. Tuominen piiskasi porukkansa Hollihaan salissa ensimmäiseen voittoon, vaikka Sun Volley oli jo voittaa ottelun. Iska ja joukkue ottivat tikkarin oululaisten suusta ja ohittivat sarjataulukossa korsolaiset. Molemmilla on toki saaliina kaksi sarjapistettä.

Sunnuntaina on varmasti edessä kova taistelu. Molempien kausi on käynnistynyt yskähdellen. Veto on lisäksi kärsinyt loukkaantumisista ja nyt odotellaan ainakin Toni Kankaanpään tervehtymistä. Viimeisissä otteluissa korsolaiset ovat onnistuneet ottamaan erän niin Iskulta kuin sarjajohtaja Hurrikaanilta. Peli ei kuitenkaan ole vielä loksahtanut täysin kohdallaan, mutta onneksi marraskuu tuo joukkueelle pelien lisäksi myös kaivattuja harjoituksia.

Yleisölle on varmasti tarjolla kunnon vääntöä. Tiikereiden alkukauden onnistujiin kuuluvat Antti Kaattarin lisäksi myös Kuortaneelta Tiikereitä vahvistavat nuoret, keskitorjuja Tommi Siirilä ja läpimurtonsa liigatasolla tehnyt libero Lauri Kerminen. Niin nuoret kuin kokeneetkin vetolaiset haastavat Tiikerit kunnon taisteluun jaossa olevista sarjapisteistä. Kesyttääkö Veto lopulta Tiikerit, se selviää sunnuntaina iltapäivän aikana.

Seuraava Korson Vedon ottelu on sunnuntaina 20.11.2011 jälleen Lumossa, kun vastaan asettuu viime vuoden mestari Team Lakkapää Rovaniemeltä.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää