Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto kohtaa sarjajohtaja Hurrikaanin Pasilassa

 

Korson Veto kohtaa sarjajohtaja Hurrikaanin Pasilassa


Sunnuntaina 06.11. klo 17 Veto kohtaa Pasilan Urheiluhallissa Hurrikaanin Loimaalta. Hurrikaani on aloittanut sarjan vakuuttavasti. Seuran kuuluisat hurriklaanit ovat saaneet nauttia kannattamansa seuran piikkipaikasta. Otteluisäntä on Espoon Raudoiteasennus Oy. Helsingin perinteikäs Pyttykerho on myös paikalla ja kerholaisten jakama tyylikäs haarikka on urheilijoiden keskuudessa arvostettu palkinto. Hurriklaanejakin paikalla on varmaankin bussilastillinen. Torstaina Suomen Cupin puolivälierän ensimmäisessä ottelussa Hurrikaani taipui Pielaveden Sampolle niukan viisieräisen taiston jälkeen. Ennen KoVea Hurrikaani kohtaa lauantaina Mestaruusliigan pelissa Saimaa Volleyn.

Pasilan Urheiluhalliin on odotettavissa Koululentiksen kampanjaviikon kunniaksi pääkaupunkiseudun koululaisia. Pääkaupunkiseudulla Koululentis-kampanjaan on osallistunut 30 koulua ja 8800 oppilasta. Korson Veto on kutsunut Koululentiskampanjakoulujen oppilaat, opettajat ja heidän huoltajat katsomaan ottelua ja kannustamaan Korson Vetoa voittoon. Ainakaan kannustuksesta ei KoVen voitto pitäisi jäädä kiinni. Korson Vetohan tekee koulujen kanssa yhteistyötä järjestämällä esimerkiksi iltapäivätoimintaa.

Hurrikaanin Veto on viimeksi kohdannut sarjapelissä muutama kausi sitten liigakarsinnassa, jolloin Hurrikaani nousi liigaan ja Vedon kohtalo oli pudota liigasta. Silloisen joukkueen pelaajista on rosterissa vielä keskitorjuja Jukka Vehviläinen. Loimaan ylpeyden kuusikko on todella kovaa kaliberia. Passarina on Petteri Penttinen, jonka hänen kaimansa Petteri Laurila haastaa tässä pelissä. Mielenkiintoista kumpi vie tämän kahden huippupassarin taiston? Hurrikaanilla on todella kova yleispelaajakaksikko –Jimmy Hernandez ja Aivars Petrucevics. Hakkurina on Ismo Moilanen ja keskellä liigan torjuntatilastoja hallitsevat Aleksi Kaatrasalo ja Tuukka Anttila. Liberona häärää maajoukkuelibero Jesse Mäntylä.

Korson Veto janoaa lisää sarjapisteitä ja taas niitä olisi tarjolla kokonaiset kolme kappaletta. Joukkueella on ennen viikonlopun pelejä allaan reilun viikon harjoitusrupeama, joten valmentaja Jouko "Jokke" Lindberg on saanut jälleen vietyä peliä eteenpäin. Jokkehan totesi viimeisen kotiottelun jälkeen itseään piiskaten: "Seuraavan kuukauden aikana pääsemme enemmän harjoittelemaan ja silloin nähdään että vieläkö Lindberg saa joukkueensa pelaamaan voittavaa lentopalloa".

Koululaisten ja heidän vanhempiensa ja opettajien lisäksi kaikkien pääkaupunkiseudun lentopalloilun ystävien kannattaa rientää Pasilan Urheiluhalliin. Helsingissä ei kovin usein ole tarjolla livenä Mestaruusliiga-lentopalloa. Petteri Laurila, Meris Merisaar, Tuomas Haapasalo, Jussi Niemelä, Niklas Seppänen, Toni Kankaanpää, Kai Liukkonen ja kumppanit tarjoavat varmasti parastaan kannustavan yleisön edessä. Komeettamaisesti kautta edennyt Hurrikaani tarjoaa kovan vastuksen tässä koko lentopalloilevaa pääkaupunkiseutua piristävässä tapahtumassa. Tervetuloa porukalla viihtymään Pasilan Urheiluhalliin !

Seuraavaksi Veto kohtaa Kokkolan Tiikerit Vantaan Korson Lumo-hallissa sunnuntaina 13.11. klo 15.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää