Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto testaa Isku Volleyn iskukyvyn Pyynikillä

 

Korson Veto testaa Isku Volleyn iskukyvyn Pyynikillä


Lauantaina 05.11. klo 17.00 Korson Veto kohtaa Pyynikin palloiluhallissa tamperelaisen Isku Volleyn. Tamperelaisen Iskun juuret ovat jo vuonna 1911 perustetussa Rantaperkiön Iskussa ja seuran johtaa SM-liigan maratontaulukkoa. Tilillä on neljä SM-kultaa, seitsemän hopeaa ja 7 pronssia. Korson Vedollahan on liiga-ajoiltaan vasta yksi SM-pronssi. Kauden 2003—2004 pronssiottelussa Veto juuri voitti Isku Volleyn. 

Veto lähtee otteluun lähes puolentoista viikon tauon jälkeen. Tauko tuli tarpeeseen ja valmentaja Lindberg on saanut muutaman tarpeellisen joukkueharjoituksen alle ennen mittelöä. Korsolaisilla on sarjassa saaliinaan kaksi sarjapistettä ja Iskulla niitä on maanantain TV-pelin jälkeen kasassa 16 pistettä. Isku on sarjassa kolmantena voitettuaan Etta Volleyn tyrmäävästi 3-0 TV-valojen loisteessa.  Korson Veto on sarjassa toiseksi viimeisenä ennen Kokkolan Tiikereitä. Isku pelaa ns. härkäviikkoa ja sillä on vielä Suomen Cupin peli torstaina kotihallissaan.

Iskua valmentajaa Jussi Heino, joka toimii myös Suomen maajoukkueen apuvalmentajana. Joukkueesta löytyy kolme todella kokenutta yleispelaajaa: Tuomas Tihinen, Matti Ollikainen ja Teppo Heikkilä.  Maanantain pelissä loisti Tihisen lisäksi nuori Oskar Muurinen. Liberona on maajoukkueessakin esiintynyt Tommi Roininen. Sten Kruuda ja Saulit Sinkkonen sekä Silpo ovat liigan kärkeä keskitorjuntaosastolla.  Kruuda oli heistä maanantain ykkönen. Passarina on ulkomaalaisvahvistus Kehoe, joka palkittiin maanantain TV-pelin parhaana.  Hakkureina vuorottelevat Martell sekä Ville Louhela. Isku Volleyn iskukyvystä kertoo myös joukkueen saavutus viime kaudelta – pronssipaikka.

Veto lähtee haastamaan Iskua sopivalla sekoituksella nuoruutta ja kokemusta. KoVen pronssikauden joukkueesta Iskun haastavat Petteri Laurila, Jussi Niemelä ja Toni Kankaanpää. KoVen keskiosastolla on viime otteluissa erityisesti kunnostautunut ulkomaalaisvahvistus Meris Merisaar, jolla on tältä kaudelta tilastomerkintä 12 torjuntaa. Tälle kaudella avauskuusikossa on hyvin pelannut myös Niklas Seppänen, joka on ässäsyöttötilastossa sijalla yhdeksän kahdeksalla ässällään. Libero Kai Liukkonen on joukkueen kokenutta kalustoa.

Heti seuraavana päivänä Veto kohtaa, nyt poikkeuksellisesti Pasilan Urheiluhallissa, 06.11.2011 klo 17.00 sarjajohtajan Hurrikaanin Loimaalta.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää