Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veto pelaa viikonloppuna kahden ottelun taktiikalla

 

Veto pelaa viikonloppuna kahden ottelun taktiikalla


Veto lähtee aivan varmasti nöyränä haastajana viikonlopun koitoksiin Oulussa ja Kiuruvedellä. Alla on kaksi tappiota, joista viimeisen oli Loimun antama tyrmäys Suomen Cupin toisella kierroksella keskiviikkona Kerttulassa.  Viikonlopun maakuntakiertue Pohjois-Pohjanmaan Oulussa sekä Ylä-Savon Kiuruvedellä tarjoaa Vedolle mahdollisuuden hakea pelillisesti uutta suuntaa. Vedon valmentaja Jouko ”Jokke” Lindberg on hakenut ”lite bättre” –henkeä, joka keskiviikon Cup-häviön jälkeen voi tarkoittaa myös ”mycket bättre” –henkeä. Veto ei vielä kauden ensimmäisissä neljässä liigapelissä ole löytänyt vakiokuusikkoa. Saa nähdä miten pelikuviot selkiintyvät viikonlopun tuplapelien aikana. Viikonlopun peleihin KoVe lähtee plakkarissaan yksi piste ja sijoitus sarjassa on toiseksi viimeinen.

Viime kauden sarjanelonen, Olli Kuoksan luotsaama Etta Volley kohdataan Oulussa lauantaina 22.10. klo 15.00.  Etta Volleyn kirkkaimpana tähtenä on edelleen hakkurihirmu Salvis Cielavs, joka sai tällä viikolla Suomen kansalaisuuden.  Etta on tälle kaudelle hankkinut vahvistukseksi yleispelaaja Vuk Karanovicin ja viime kaudelta jatkaa keskipelaaja Boris Bakalov. Beach Volleyssa Vedon Pekka Piipon parina SM-hopealla palkittu Jyrki Nurminen on myös Etta Volleyn lahjakkuuksia. Niklas Seppäsen joukkuetoveri nuorten maajoukkueesta Eelis Karinen on tällä kaudella jo murtautunut pelaavaan kuusikkoon yleispelaajaksi. Ettan sivuilla todetaan ennakkojutussa, että ”Korso on nousijana aloittanut kauden odotuksia heikommin. Joukkue on kuitenkin paperilla tosi vahva ja niinpä Etta saa varautua totiseen taisteluun”.

Sunnuntaina 23.10.2011 klo 17.00 Korson Veto kohtaa Pielaveden Sampon Kiuruveden liikuntahallissa. Jukka Tuovisen paluu Sampon peräsimeen on merkki siitä, että Pielaveden lentopalloylpeys haluaa palata mitalikantaan ja mielellään kultaiseen sellaiseen. Passari Aki Riihimäki ja libero Timo Tolvanen ovat sampolaisten kokenutta kaartia yhdessä paluun liigatasolle tehneen Ilkka Sammelvuon kanssa.. Tuomas Haapasalon viime kauden kollega Tatu Säisä on monivuotinen luottokeskari. Hakkurin paikalle Tuovisella on kaksi hyvää vaihtoehtoa –Timo Leikas tai Salgado. Vedon nykykunnolle Sampo on todellinen haaste, suorastaan kova kaski käännettäväksi. Mielenkiintoista nähdä kuinka takki auki sampolaiset lähtevät koitokseen?

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää