Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seppäsen veljekset vastakkain Lumossa

 

Seppäsen veljekset vastakkain Lumossa


Korson Veto pelaa Mestaruusliigan kauden ensimmäisen kotiottelunsa Vantaan Korson Lumossa 12.10. klo 18.30 ja vastaan tulee vetolaisille rakas Saimaa Volley. Pääkaupunkiseudun lentopallofanien juhlapäivän otteluisäntänä on SRV. Valmentaja Jouko ”Jokke” Lindbergillä on vielä mielessään viime kevään liigakarsinnan ratkaisevat pelit Saimaan ylpeyttä vastaan. ”Niistä peleistä ja varsinkin Savonlinnan niukasta 2-3 häviöpelistä jäi todella paljon hampaankoloon”. Keskiviikkona nähdään miten Jokke saa kaivettua hampaankolonsa puhtaaksi.

Korson Vedon yleispelaaja Niklas Seppänen haastaa isoveljensä Robert Seppäsen, joka pelaa yleispelaajana Saimaa Volleyn kuusikossa. Niklaksella on alkaneelle kaudelle selvä visio. ”Tavoitteeni on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja vakiinnuttaa paikka kuusikosta. Tulevaisuuden suhteen tavoitteeni on selkeä; miesten maajoukkue ja ammattilaisura”.

Saimaalla on kaksi vahvaa ulkomaalaisvahvistusta, yleispelaajana Latvian maajoukkuemies Roman Sauss ja hakkurina bulgarialainen Zlatin Georgiev. Keskitorjuja Sami Muukkonen edustaa joukkueessa kokemusta. Valmentaja Pertti Pyykkö on saanut viritettyä joukkueen iskuun ja Pyykkö tuo varmasti voittoa janoavan joukkueen Korson Lumoon. KoVe hakee kauden ensimmäistä Mestaruusliigan voittoaan ja odotettavissa on kova vääntö jaossa olevista sarjapisteistä.

Kauden ensimmäisessä kotipelissä on mahdollisuus jatkaa kevään liigakarsintapeleissä alkanutta orastavaa lentopallobuumia. Lähes kuusisataa katsojaa täytti silloin Lumon viihtyisät lauteet. Yleisön kannattaa tulla ajoissa paikalle ja varmistaa itselleen hyvät paikat todelliseen lentopallovääntöön. Vedon peli osoitti jo Raisiossa Loimua vastaan paikoilleen loksahtamisen merkkejä. KoVen tuore ulkomaalaisvahvistus Meris Merisaar esittäytyy ja kotiyleisö voi tutustua myös uuteen kakkospassariin Mauri Kurppaan, joka on ansioitunut jo poikien U18 maajoukkueen passarina. Hietsu Beach Volleyn sankka joukko on tekemässä maakuntamatkan Korson nähtävyyksiin ja huipentaa matkansa jännittämällä viihdyttävän Vedon kotiottelun. Korson Vedon seuraava kotiottelu onkin jo heti viikonloppuna 15.10. klo 15.00. Silloin saapuu vieraaksi parin kauden takainen Suomen mestari Sun Volley Oulusta.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää