Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Vantaalle viisi uutta pelaajasopimusta

 

Kiekko-Vantaalle viisi uutta pelaajasopimusta


Tuomas Nikoskelainen A-nuorten valmennustiimiin

Kiekko-Vantaan Mestis-joukkue on solminut yksivuotiset sopimukset viiden nuoren pelaajan kanssa. Lohipaitojen edustusjoukkueeseen liittyvät puolustaja Roy Pihlström, 21 (182 cm, 87 kg), sekä hyökkääjät Niko Aitero, 20 (185 cm, 88 kg), Joni Riihola, 21 (175 cm, 70 kg), Artem Iossafov, 20 (179 cm, 83 kg) ja Justus Nurmi, 21 (185 cm, 94 kg). Kaikki viisi pelaajaa pelasivat viime kaudella A-nuorten sarjaotteluita. Aiemmin uutisoitu puolustaja Joni Haverisen sopimus on sen sijaan purettu pelaajan pyynnöstä sopimuksessa olleen SM-Liiga/ulkomaat pykälän perusteella. Haverinen solmi pelaajasopimuksen Slovakian pääsarjassa pelaavaan HC Banska Bystricaan.

Viisikosta neljä pelaajaa on nähty lohipaitojen kokoonpanossa kesän harjoitusotteluissa. Pihlström on pelannut kaikki kuusi ottelua ja puolustustehtävien ohella mies on nakuttanut myös seitsemän syöttöpistettä. Aitero on pelannut neljä ottelua ja tehopisteet 7+4=11 nostavat hänet Kiekko-Vantaan sisäisen pistepörssin kärkeen. Iossafov on pelannut viisi ottelua ja LoKV-kamppailun viisi tehopistettä nostivat kokonaispisteet yhdeksään (5+4). Riihola on kirjauttanut tilastoihin neljästä ottelusta kolme tehopistettä (2+1). Viime viikonloppuna Riihola ja Nurmi olivat tehomiehinä KJT TuusKin miehistössä Hyrylän turnauksessa. Riihola keräsi kolmesta ottelusta kuusi tehopistettä (2+4) ja Nurmi neljä (2+2).

Tuomas Nikoskelainen tekee paluun Kiekko-Vantaan vahvuuteen. Nikoskelainen vahvistaa kaudella 2011-2012 A-nuorten valmennustiimiä, jossa päävalmentajana toimii Paul Högbacka ja valmentajana Pekka Lehtovaara. Nikoskelainen pelasi kaudella 2009-2010 päättyneellä pelaajaurallaan lähes 400 Mestis-ottelua Kiekko-Vantaassa, Kajaanin Hokissa, sekä Vaasan Sportissa. Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueessa Nikoskelainen nähtiin viidellä kaudella, 2001-2005 ja 2008-2009. Palkintokaapista löytyy Mestiksen mestaruus kaudelta 2006-2007 (Hokki), sekä kaksi Mestis-hopeaa (2002-2003 Kiekko-Vantaa, 2007-2008 Hokki).

Kiekko-Vantaan tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Vantaa ry - logo

Kiekko-Vantaa ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmelan, 30, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Salmelalle tuli mahdollisuus siirtyä ulkomaille ja otti loppukaudeksi mielenkiintoisen pestin vastaan.

Lue lisää
Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen toimii Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös ensi kaudella. Jani Manninen jatkaa puolestaan apuvalmentajana ja ottaa sen jälkeen vetovastuun kaudelle 2022–23.

Lue lisää
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

Lue lisää