Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gatorade- salibandyn huipputapahtuma 2-4.9 Vantaan Energia Areenalla

 

Gatorade- salibandyn huipputapahtuma 2-4.9 Vantaan Energia Areenalla


Perinteinen Gatorade- salibandyn huipputapahtuma pelataan 2-4.9 jo seitsemättä kertaa. Miesten huippupelit pelataan Vantaan Energia Areenalla.

Miesten turnaus on jälleen tutun kovatasoinen, pelaahan turnauksessa Suomesta mm. hallitseva Mestari SSV sekä Suomen B-maajoukkue, jonka nimilistaa katsoessa tietää jo nyt mitä on odotettavissa, todella vauhdikasta ja viihdyttävää taitosalibandya! Suomesta lisäksi mukana aina vahva Espoon Oilers sekä viime vuoden turnauksen voittoaan puolustava Loviisan TOR.

Legendaarinen Tukholman AIK mukana

Ruotsista mukana paljon tunteita herättävä Tukholman(Solna) AIK sekä myös toinen vahva Tukholmalaisryhmä Balrog Oilers.

Perjantaina 2.9 turnauksen avauspäivänä on luvassa heti todellista Suomi-Ruotsi herkkua, kun klo 17.30 ensin kohtaavat Balrog Oilers ja Loviisan TOR ja heti tuon ottelun jälkeen klo 20.00 todellinen salibandyn namupala Espoon Oilers - AIK.

Lauantain ”Suomi-Ruotsi” tunnelmaan ilmainen sisäänpääsy

Lauantaina 3.9 on luvassa 4 huippuottelua alkaen klo 11. Päivän kahteen viimeiseen ”Suomi-Ruotsi” otteluun on yleisöllä ilmainen sisäänpääsy klo 15.30 alkaen. Pelit ovat klo 16.00 SSV-Balrog ja klo 18.30 Suomen B-maajoukkue - AIK

Sunnuntaina Areena täyttyy

Areena tulee olemaan lähes täynnä tai jopa täynnä yleisöä pronssi- ja finaalipelin aikana, kun Areena täyttyy näissä peleissä pitkälti jo Gatorade junioriturnaukseen osallistuvista joukkueista perheineen. Sunnuntaina kannattaakin lähteä jo hyvissä ajoin liikkeelle ja varmistaa sisäänpääsynsä. Pysäköinti alueella tulee olemaan hyvin tiukkaa ja auton saattaa joutua jättämään pitkällekin Areenasta, joten joukkoliikenteen suosiminen on hyvinkin kätevää!

Lisätiedot turnauksesta ja aikatauluista

UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle
Kaksi vahvistusta SB Vantaalle

Kaksi vahvistusta SB Vantaalle

Miesten edustusjoukkue vahvistuu kahdella pelaajalla, hyökkääjä Lauri Berg palaa kierrokseltaan takaisin kasvattiseuraansa ja puolustaja Niilo Hautala siirtyy FoSu:sta Vantaalle tukevoittamaan joukkueen peräpäätä.

Lue lisää
Janne Salonen Tiikereihin

Janne Salonen Tiikereihin

Tiikerit saa puolustukseen mieluisan vahvistuksen kun neljätoista kautta Salibandyliigassa pelannut Janne Salonen (30 v) siirtyy Tiikereihin EräViikingeistä.

Lue lisää
Tiikereille kolme jatkosopimusta

Tiikereille kolme jatkosopimusta

Leevi Loippo, Joni Lomakin ja Joel Keskinen jatkavat Tiikereiden riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Teemu Kantanen Tiikereiden uusin hankinta

Teemu Kantanen Tiikereiden uusin hankinta

Tiikereille kolme uutta sopimusta. Teemu Kantanen siirtyy seuraan. Miika Iskanius ja Mattias Kokljuschkin jatkavat Tiikereissä.

Lue lisää
Tiikereille kolme tärkeää kiinnitystä tulevan kauden joukkueeseen

Tiikereille kolme tärkeää kiinnitystä tulevan kauden joukkueeseen

Timi Kauneela, Christian Remes ja Robert Tarkkanen jatkavat ensi kaudella Tiikereiden riveissä.

Lue lisää
Tiikereille kaksi sopimusta

Tiikereille kaksi sopimusta

Nemo Sipilä jatkaa Tiikereiden tolppien välissä. Teemu Suomalainen siirtyy Tiikereihin ensi kaudeksi.

Lue lisää