Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

– Hienoa, että saimme Jarkon Vantaalle ensi kaudeksi. Jarkko tulee olemaan iso palanen meidän joukkuetta ja hän tuo kokemusta ja johtajuutta nuoreen alakertaan. Jarkko on urheilullinen ja monipuolinen pakki, joka on Pelicansin juniorimyllystä edennyt Liigaan saakka, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

– Hyvillä mielin tulen Vantaalle. Innostunut fiilis. Koko ura tähän mennessä on mennyt Lahdessa, niin nyt on kiva päästä näkemään myös uutta. Tuntuu, että olen ensimmäistä päivää menossa kouluun, Jarkko Pynnönen sanoo.

– Halusin päästä urheilulliseen jengiin, josta jätkiä on päässyt Liigaan. Sillä oli myös iso merkitys, että täältä oltiin todella kiinnostuneita. Täällä on hyvät puitteet ja muutenkin hyvä draivi päällä, Pynnönen kertoo.

Pynnönen, 22, on pelannut Liigassa Pelicansin miehistössä 89 ottelua. Viime kaudella raamikas puolustaja tahkosi liigakaukaloissa 44 ottelua tehoilla 3+1=4. Lisäksi Pynnönen pelasi kauden aikana kuusi ottelua Pellicansin A-nuorissa.

– Pyrin olemaan mahdollisimman monipuolinen ja edistämään peliä helpoilla syötöillä. Omat vahvuudet ovat puolustuspäässä, Pynnönen kuvailee.

Mestis-kokemusta Pynnösellä on 23 ottelun verran lainapesteiltä Peliitoista. Pynnönen on tuttu kasvo myös nuorten maajoukkueista. Ensi kaudella puolustaja haluaa myös menestyä ja voittaa taas.

– Viime kausi oli kuulema täälläkin vaikeampi, mutta odotan meillä olevan nyt nälkäinen porukka, ja lähdetään heti alusta hyvä draivillla ja mennään pitkälle kevääseen. Kun joukkue pärjää, niin oma pelaaminen tulee esille paremmin. Pleijaripaikka on selvä tavoite, Pynnönen tuumii.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne (13.5)
Maalivahdit:

Mikko Holopainen
Waltteri Ignatjew

Puolustajat:
Jarkko Pynnönen
Ville Rautiala
Eetu Peltola
Miika Heiskari
Mico Luoto
Nuutti Viitasalo

Hyökkääjät:
Jolle Nikander
Roope Niskanen
Samu Poutanen
Oliver Kiljunen
Juho Jokiharju
Viljami Wacklin
Eetu Mäki
Konsta Hirvonen
Rasmus Lahnaviik

Lähde: kiekko-vantaa.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Vantaa ry - logo

Kiekko-Vantaa ry - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmelan, 30, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Salmelalle tuli mahdollisuus siirtyä ulkomaille ja otti loppukaudeksi mielenkiintoisen pestin vastaan.

Lue lisää
Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen toimii Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös ensi kaudella. Jani Manninen jatkaa puolestaan apuvalmentajana ja ottaa sen jälkeen vetovastuun kaudelle 2022–23.

Lue lisää
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jani Kautosta Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja

Jani Kautosta Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja

Jani Kautto toimii Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentajana kaudella 2020–21. Kautto tulee työskentelemään niin Mestis-joukkueen kuin A-nuortenkin maalivahtivalmentajana.

Lue lisää