Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Atlaksen miesten edustusjoukkue vetäytyy SM-sarjasta kaudella 2019-2020

Atlaksen miesten edustusjoukkue vetäytyy SM-sarjasta kaudella 2019-2020

Nykyisellään Atlaksen pelaajatilanne on liian heikko täysipainoisen kauden läpäisyyn ja päätös oli parasta tehdä viimeistään tässä vaiheessa. Pitkään näytti siltä että kaudelle saadaan hyvä nippu motivoituneita pelaajia, mutta viime viikkoina tilanne on muuttunut niin, ettei ole realistista lähteä pitkään kauteen. Tämän vuoksi ehdimme sarjaan ilmoittautua ja valmistella kautta jo pitkälle ennen tämän päätöksen tekemistä.

Päätös oli vaikea ja takaisku Atlakselle, mutta lopulta on viisainta rakentaa menestys uudelleen pitkällä aikavälillä ja kestävällä pohjalla laadukkaan juniorityön kautta. Kiitämme käsipalloaktiivien ja kannattajien tuesta näinä menneinä SM-vuosina. On ollut hienoa seurata SM-sarjan tason nousua vuosi vuodelta.

Miesten joukkue jatkaa pelaamista ensi kaudella näillä näkymin 2.divarissa, Naisten joukkueen pelatessa ensi kaudella upeasti SM-sarjaa.

Atlaksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle