Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huojuttaako Veto jälleen Lakkapään korttitaloa

 

Huojuttaako Veto jälleen Lakkapään korttitaloa


Sunnuntaina 12.02. klo 15.00 Vantaan Korson Lumossa kohtaavat Korson Veto ja Team Lakkapää Rovaniemeltä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen vajaa kolme kuukautta sitten päättyi Vedon tyrmäysvoittoon 3-0. Silloin lehdistötilaisuudessa Lakkapään huippupassari Kalle Määttä totesi, että "heidän pelinsä hajoaa välillä kuin korttitalo". Nyt on edessä kuitenkin uusi peli ja entinen liigan yleispelaajaikoni Normunds Veinbergs haluaa varmasti ottaa kunnon revanssin.
Molemmilla joukkueilla on alla kolme viisieräistä vääntöä. Lakkapää on niistä voittanut yhden ja hävinnyt kaksi. Viimeksi Etta Volley haki kaksi pistettä Lapin Urheiluopistolta viime keskiviikkona. Korson Veto on maakuntamatkaillut kolme vierasottelua. Niistä osa on suoritettu Siperiasta tutuissa pakkaslukemissa. Joukkueen kuljetukseen varatun bussin ovipumppuna on välillä tuurannut itse valmentajalegenda Jouko Lindberg. Viime viikonloppuna KoVe haki voitot niin Tiikereistä kuin Muuramen Lentopallosta. Toki molemmissa otteluissa mentiin pitkän kaavan mukaan. Keskiviikkona Hurrikaani otti kaksi ja Veto yhden sarjapisteen.

Veto tavoittelee edelleen pudotuspelipaikkaa, joten sunnuntain Lakkapään kohtaamisessa on panosta. Toni Kankaanpää ja erityisesti Jussi Niemelä ovat olleet viime otteluissa iskussa. Jussi Niemelä iski Muuramessa kauden ennätystehonsa tehden 36 pistettä. Lakkapää esittelee Lumon lauteille saapuville katsojille uuden hakkurin Spencer Leisken. Ottelun taisteluparina on Pasi Kuosmanen ja Jussi Sirviö. Kahden kovaa syöttävän keskitorjujan kohtaaminen on siis edessä. Lakkapään kaudessa on ollut vuoristoratamaisia piirteitä. Joukkueen taustaguru Oiva Tapiokin on reagoinut kauden aikana vahvasti. Veinbergsin blogi-kirjoituksesta helmikuun alusta poimin seuraavan kommentin: "Pelin jälkeen OT haukkui pehmeästä suorituksesta julkisesti koko joukkueen saadakseen seuraaviin peleihin lisää aggressiivisuutta". Näin kova kommentti tuli hävityn europelin jälkeen.

Heti Mestaruusliiga-ottelun jälkeen korsolainen lentopallohuuma jatkuu. Vedon 2-sarjan ylemmässä jatkosarjassa pelaava kakkosjoukkue kohtaa Lumossa lappeenrantalaisen Isku-81:n. Lappeenrannan lentopalloylpeyden riveissä pelaa hakkurina Jaakko Vesanto. Moni KoVen fani muistaa Jaakon Korson edelliseltä liigakaudelta, jolloin hän pelasi keskitorjujan tontilla. Vedon kakkosjoukkueen lahjakkaiden juniorien lisäksi joukkueessa pelaavat mm. Petri Parviainen, Markku Mäkinen ja Ari Kärkkäinen. Korson Vedon liigajoukkueen taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu seuraavan kerran sunnuntaina 19.02 klo 15.00. Silloin kohdataan Lumossa Olli Kuoksan luotsaama Etta Volley.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Korson Veto ry - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää